onsdag 27. august 2014

Englene røyter


Nytelefonen ble ladet og pakket ut i går kveld, så nå var den klar til bruk. Jeg har kjøpt meg akkurat maken, for da slipper jeg det knotet med å lære meg nye ting. Dessuten er det ikke mange telefoner å velge mellom om man skal ha et bra kamera. Det er vel ikke mange som kjøper telefon etter kamera, men jeg gjør nå det jeg da. Spørs om jeg snart må begynne med håndveske, så jeg får beholde skjermen ganske hel en stund lenger.


Men en telefon er aldri optimal å ta bilder med, den er alt for treg fra du trykker til den faktisk tar bildet. Der har de litt å lære disse produsentene.


Det er ikke alltid det er hensiktsmessig å drasse rundt på et stort speilreflekskamera med lang linse, så da må en vurdere da. Hvor kravstor skal en være til bildene denne dagen?


Mounty fikk kosestunden sin med skallen, så da var han fornøyd. I ettermiddag oppdaget jeg at Lady har fått løpetid. Utrolig hva man finner ut når man vasker golvet gitt. Så da er det vel ikke mange dagene før Mounty slutter å spise og de må være hver for seg en stund. Ingen valper nå, men jeg har ikke helt bestemt meg for neste løpetid... Jeg skal øyenlyse Mounty en gang til for å se hva den øyenlyseren sier, for de to gangene han er øyenlyst så har han fått to forskjellige diagnoser.


Jeg visste ikke at englene røytet, masse fjær i skauen i dag.


Noen små og andre store. Kanskje ikke helt redelig denne engelen her...


Lady venter på at jeg skal komme ut i elva også, men da må hun nok vente til neste sommer.


Jeg er godt fornøyd med stedet jeg bor, kort vei til både vann og skau. Dagen i dag startet med vaksinasjon av alle hundene med helsesjekk. Ingen ting galt og jeg noen kroner fattigere, men det er det verdt. Jeg vaksinerer mot kennelhoste i tillegg til vanlig vaksine. Når en er rundt med andre hunder så er det så fort gjort å bli smittet av noe. Da er det likegreit å bruke pengene i forkant og fortsatt ha friske hunder.


Denne uka har jeg fått prøve alenetilværelsen. Det er lenge siden Kenneth flyttet ut og Merethe har gått på skolen noen uker og bodd på hybel. I tillegg denne uka er Patran på Leierskole ved Tønsberg. Hmmm de sier at det er så stusslig når ungene forlater redet, men jeg må si at det er litt godt også. Jeg har gjort mitt og gitt dem et grunnlag, nå er resten opp til dem å utnytte det til sitt beste. 

1 kommentar:

  1. Precis så är det. Jag var så förfärligt ledsen men det går bättre och bättre nu tycker jag. Man får vända på steken och se det som att man lyckats hitintills. Märkligt för nu har jag städat och gjort fint..och det är fortfarande fint..:D
    kram
    Fia

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!