tirsdag 30. september 2014

Høststemning


På morgenen i dag var det antydning til litt regn i lufta, så da fant jeg og mamsen ut at vi ikke trengte å oppsøke fjellet. Der kunne det jo hende at det var snø for alt vi visste. Jeg ble skikkelig våt på turen, for jeg plumpet i elva. Selv om de andre pelsdottene påstår at det ikke er kaldt vann, så tror jeg ikke at det blir fryktelig mye mer bading på meg i år altså.


Seriøst mamsen, hjelp meg opp! Det er liksom meninga at du skal være behjelpelig når jeg plumper, ikke stå på land og le av meg... 


Ha! Så skal vi se hvem som hjelper deg opp når du plumper!


Men posering skal du ha meg til å gjøre... spørs om jeg må gjøre noen revurderinger her i dagliglivet...


Til opplysning så plumpet ikke de andre pelsdottene, de badet helt frivillig.


3 kommentarer:

  1. Klart man behöver hjälp ibland, vad tänker din matte på.

    SvarSlett
  2. Nä, mattar bara fotograferar när man nästan drunknar. Min matte är likadan - det fullständigt smattrar i kameran när jag råkar plumsa i vattnet av misstag. Dumma matte. Men, då har du ju ett bad innestående, så att säga. Nästa gång matte säger att du ska bada hemma (du vet, med schampo och balsam), så kan du säga "Nej tack, jag badade för bara någon dag sen." Bra va?! :)

    SvarSlett
  3. Som sagt Ronja, skrattar bäst som skrattar sist - nästa gång är det matten som plumsar i. För "hut går hem", som vi säger, Säkert!! :D
    Min matte, hon sitter mest bara och tittat på alla vackra bilder - hon skulle nog inte heller hjälpa sin hund att komma upp på land.
    Kasper

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...