tirsdag 28. oktober 2014

Aktivisering


Når hundene skjønner at vi skal ned på jordet tar de helt av.


Jeg blir så oppgitt når folk spør enten på FB, diskusjonsfora, klubbsammenkomster, treninger osv hvordan de skal aktivisere huden INNE! Nei, man skal ikke aktivisere hunden inne. Inne skal hunden være i ro og ikke aiere og stresse rundt for å få noe til å skje. Nei da svarer jeg. Kle på deg og gå ut en times tid, der kan du aktivisere huden din.


Så har du folk i de samme fora som sier at de kjeder seg. Hallo har du ikke en hund da? Man kjeder seg da ikke når en har hund! Nok av ting å finne på da... om du ikke har fantasi så kan du da i det minste gå en tur med den. Den sier ikke neitakk til en tur til den om den har fått formiddagsturen sin den.


Så har du de som ikke gidder noe, de sier Jo i dag har vi trenet RO. Hunden måtte sitte rolig å se på at alle de andre trente i dag. Det hadde den så godt av og den ble såååå sliten. Blir ikke det veit du.


Trene pirk i regnværer ikke gøy, nei når det er dårlig vær blir det en real tur. Om det er i skauen, på jordet eller langs veien. Aktivitet er tingen. Om en står rolig så blir man bare kald uansett hva man har på seg.


Ha en aktiv uke videre!

1 kommentar:

  1. Inte tror jag att lite aktivering inomhus skadar om det är en dag när regnet öser ner och en liten hund fryser efter en kort stund ute.
    Jag brukar gömma några godbitar på olika ställen i huset och så får hundarna leta efter dem! Det påverkar inte deras ro inomhus!
    Men jag förstår vad du menar med att har man hund ska man också ta sig tiden och orken att gå ut med dem!
    Kram M.E

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...