lørdag 11. oktober 2014

Helgekos


Det var et veldig spesielt show i går. Tommy Steine utleverte seg selv helt fra barndomen og fram til nå. I bakgrunnen gikk klipp fra aviser og annet som dokumenterte det han fortalte. På en måte var det et foredrag om frykt og fobier med en god porsjon humor. 


På en måte så var det ikke noe typisk Tommy Show, men på en annen måte så var det det. Han hadde utrolig mange gullkorn og stikk til forskjellige som hjelper til med andre personers skrekk av et eller annet slag, både til faggrupper og til såkalte hjelpemidler pasienter får. Om du ikke har sett showet så er det absolutt verdt å se synes jeg.


På turen nedover stoppet vi på kafeen over motorveien for å spise. Der var det knallgod mat til overkommelige priser. Du forsynte deg selv hvor mye du ville ha, så sto det en kokk og tok på saus til deg. Hadde det ikke vært så langt unna så skulle jeg jammen spist der oftere.


Været er litt opp og ned, men så lenge det ikke regner så er det helt greit på tur. 


Bringebær


Det er godt å ha fri fra jobben, greit å ha en jobb å gå til, men jeg jobber på et merkelig sted. Selv ikke i tiden min ved vikarbyrå kom jeg bort i noe sted som var så merkelig som nå.


Det er godt å koble av i helgene da og bare nyte høstdagene ute sammen med hundene.


Ja for ikke å snakke om fotoapparatet. 


Hundene påstår at badesesongen ikke er over, men de har ikke de lange svømmeturene lenger. Men en dukkert tar dem når vi er i nærheten av elva.


Men litt ruskevær gir flotte motiver når en skal ta noen bilder.


Samme bildet med forskjellige kamera innstillinger, begynner å bli ganske flink nå til å få fram forskjellige stemninger og effekter på bildene.


På jordet er det store flokker med småfugl som leiter etter korn etter treskingen.


Det kryr av dem.


Og hundene synes det er kjempegøy! Til tross for at de ikke skjønner at de ikke får tak i dem, uansett hvor fort dem løper.


Men Mounty har alltid håpet...


På bakken ser det ut som bjørka på gårdsplassen er tom for løv, men når en ser opp så er det minket bare litt i toppen.


Løvet gir flotte bakgrunner når man skal ta portrettbilder. Lady poserer gjerne...


Egentlig skulle man tro at vannet hadde falt rett i bakken isteden for å klore seg fast i barnålene.


Nyt lørdagskvelden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!