onsdag 8. oktober 2014

Likenshare "Extra"


Reklamen sier:

Uansett hva du spiser, bør du tygge Wrigley's Extra
Fra boller til brødskiver. Fra juice til kaffe. Hverdagen vår er full av uunnværlige belønninger og fristelser. Men samtidig som mat og drikke er nødvendige og hyggelige innslag i hverdagen vår, kan de ha en langvarig effekt på tennene og munnen vår. Uansett hva du spiser og drikker, hjelper Wrigleys Extra sukkerfrie tyggegummi deg til å holde tennene rene og munnen frisk.

Jeg mener:

Ja, absolutt en frisk smak som varer lenge. Smaken holder seg i munnen en god stund etter at du har spyttet ut tyggegummien også. Konsistensen var glatt om myk, men den ble hardere etterhvert. Jeg synes den var en anelse for stor, så en ble gående å blåse bobler. Halvparten ble litt lite på en måte.

Eple og pære smaken var ganske syrlig, men ikke gjennomtrengende. Jordbær smaken smakte ikke jordbær, men ett eller annet ubestemmelig småsøtt med en syrlig tutch. Denne var også frisk og god i smaken, men hadde det vært en blindtest så hadde jeg ikke tippet på jordbærsmak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!