søndag 5. oktober 2014

Merethe hjemme!


Det var i allefall ei som ble kjempeglad da Merethe var ferdig med første eksamen og kom hjem i helga. Tessy er ferdig med løpetiden også, så i helga fikk hun ligge i senga igjen! På morgenen sitter hun oppå Merethe i senga og graver på henne med labben for å få henne til å våkne. Kan jo ikke sove lenger enn til 8 må du vite.


Det har gått litt i ett i det siste. Men masse kos da! Fårikål til middag og turer i skauen med hundene. I tillegg har jeg begynt å renovere hjemmesiden. Jeg har tenkt å bytte ut mange gamle bilder, så noen av de nye bildene kommer på siden også og ikke bare i bloggene.


Merethe har startet på egen blogg igjen, så nå kan alle følge med på studenttilværelsen hennes.


Har blitt litt inspirert av en blogg jeg følger, hvor temaet den siste uka har vært svart/hvitt og farger.


Ble nesten vinter det her... 


Ikke nok med at helga er over, ferieuka er over også... 

1 kommentar:

 1. Tiden går med racerfart. Vackra bilder och jag tycker det är så häftigt att dessa flattar alltid ska ha nosen under vattenytan :D
  Härligt med lov så man får rå om de sina.Vi var och hälsade på vår son igår. Bjöd på restaurang och fick rå om honom..suck va man längtar efter...
  Ha så gott
  kram
  Fia

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!