onsdag 1. oktober 2014

Ny måned nye muligheter!


Når alt er nytt så må man vel ha noen forandringer? Men egentlig så er vel det faste vante det beste sånn totalt sett? Da vet alle hva de skal og hva som skal skje.


Mamsen har mange rutiner, sånn som når vi får mat og når det blir turer... men det er stadig nye steder for turer. Særlig når mamsen har god tid, da kjører vi bil til et sted vi kan gå turer som vi ikke er så ofte, eller steder vi ikke har vært tidligere.


I morgen skal vi på fjelltur igjen har mamsen lovet. Dit vi skal har vi ikke vært siden i fjor... spørs hvem jeg skal ta med meg på tur da?


Må nok bli noen som klarer å holde følge med meg...

4 kommentarer:

 1. Vad roliga utflykter ni gör :) Och att åka till nya ställen som man inte varit på innan är nästan det bästa :D

  SvarSlett
 2. Vilken toppenbra matte du har! Tänk om vi kunde träna vår lika bra... ;) Inte svårt att se att du njuter av "promenaderna"... När en cocker/amris är på promenad, så tycker matte det mer ser ut som en "springenad". Hi hi hi...

  SvarSlett
 3. Jag gillar också sånt som är vant. Utom förstås nya ställen att upptäcka, men hemma där ska ingenting alls ändras. Tycker jag. :)
  Fjälltur - kan jag bara drömma om. Jag som måste gå i koppel minst en vecka till. :( Fast jag slipper tratten då, åtminstone.
  Fast sen, sen ska jag springa över fälten precis som du! :)
  Kasper

  SvarSlett
 4. Tänk att ha fjäll att gå på tur på och en fors alldeles nära - att vara hund i Norge är allt väldigt avundsvärt, det!

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!