onsdag 15. oktober 2014

Vikinglotto


De fleste spillere i Norge har et uproblematisk forhold til pengespill. Der er imidlertid noen som er i en risikosone for å utvikle problemer med spill og noen som er spilleavhengige. Denne andelen ligger mellom 1 til 2 prosent av befolkningen.

Det finnes mange myter om pengespill. Å vinne i pengespill er for de fleste spill bare et spørsmål om tilfeldigheter, og det er ikke mulig å påvirke vinnersjansene. Likevel er det ikke uvanlig å ha tanker om at dersom man gjør slik og slik, så øker man vinnersjansene sine.

Viking Lotto går ut på å velge ut de seks tallene som spilleren antar vil bli trukket ut som vinnertall 
av i alt 48 tall. Vinnertallene pluss to tilleggstallfastsettes ved trekning, jf. pkt. 1.8. I tillegg trekkes ett lykketall (heretter kalt Lykketall) som kan utløse et ekstra premiebeløp (heretter kalt Lykketallspott) til vinner(e) av premiegruppe 1, jf. pkt. 4.9.1. Dersom vinner av Lykketallspotten har spilt hos Norsk Tipping vil denne også bli vinner av Nasjonal Premiepott. 

Når man først spiller så har man et spillerkort slik at en kan spille registrert og slipper å sjekke om en har vunnet. Da kommer premien rett inn på kontoen. 

For tiden er de obligatoriske innsatsgrensene:
Dag: kr 40 000
Uke: kr 100 000
Måned: kr 300 000
År: kr 1 000 000


Nederst på kvitteringene står det:

Spiller du for mye? Ring 800 800 40

Nei, jeg gjør ikke det... en 5 ukers Vikinglotto og en 5 ukers Lotto i ny og nè... og siden jeg spiller registrert, så blir det en Joker også... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!