torsdag 6. november 2014

Sognafarets Lift Me Above Stars

Det er så morsomt å høre fra arbeidsomme valpekjøpere som legger ned så mye jobb og trening i valpen sin. Kun med et mål for øyet, å kunne forme sin valp til en flott voksen hund som kan gi resultater i hverdagen. 

Jeg ønsker Cindy og Marte lykke til videre med kurs og trening!


Hei! 
Ville bare fortelle at alt går fint med oss. Cindy har blitt en stor frøken nå, på 29 kilo. Vi har fullført valpekurs hos Heidi Kvan for lenge siden, og det er et lite opphold mellom det og unghundkurs i vinter. Så nå er vi med på miljøtrening i Hamar omegn hundeklubb en gang i uka, sammen med voksne hunder. Hun er så dyktig! Hun har full fokus, og holder kontakten bra. Vi avslutter alltid med rotrening i slutten av økta, og det er hun av alle som legger seg på ryggen og vil ha kos. Så trygg! 

Ellers legger jeg blodspor selv, og går det et par ganger uka, men hun er ikke gammel nok til å ta prøva på en stund. Hun er veldig flink her også. Satte på henne gps for å se hvor nøyaktig hun var! Om et par uker er vi påmeldt jaktintro-kurs for unghund hos Heidi Kvan da også! Blir spennende. Hun er veldig flink 
Så gøy å se gode resultater! Gleder meg til tiden videre.

Marte

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...