mandag 15. desember 2014

Adventskalender luke 15


Du er hjertelig velkommen som medlem i Norske Redningshunder. Som medlem har du anledning til å delta på våre kurs, samlinger og treninger med formålet å utdanne deg selv og din hund til redningshundekvipasje. Treninger fåregår i treningslag, som ledes av instruktør eller en erfaren hundefører. Det kan være variasjoner fra distrikt til distrikt på hvordan dette legges opp. Kontakt respektive distriktskontakt for mer informasjon (informasjon om distriktskontakt, finner du i venstre kollonne i hovedmenyen). Som medlem får du tilsendt medlemsbladet Redningshunden fire ganger pr. år og du har anledning til å kjøpe varer fra vår materialtjeneste. Her tilbyr vi ulike artikler relatert til vårt arbeid.

Hovedmedlemskap koster kr. 600,- pr. år. Dersom det er flere medlemmer i en husstand (har samme adresse), kan en person være hovedmedlem mens de(n) andre kan være familiemedlemme(r) og betale kr 300,- i kontingent pr. år. Hustandsmedlemmer har de samme organisatoriske rettigheter som hovedmedlemmer, men det sendes kun en postsending til husstanden. Kontigenten i NRH følger kalenderåret.

Medlemmer som melder seg inn etter 1. november får kontingenten registrert på året etter.

Ønsker du å støtte vårt humanitære arbeid kun økonomisk kan du bli støttemedlem. Støttemedlemmer har ingen organisatoriske rettigheter, men de kan, dersom de ønsker, motta medlemsbladet Redningshunden. Støttemedlemskap for privatpersoner koster kr 600,- pr. år. Støttemedlemskap for firmaer eller organisasjoner koster minimum kr 800,- pr. år.

Har du spørsmål, ta kontakt med administrasjonen på tlf 02615 eller per e-post; post@norske-redningshunder.no


1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...