onsdag 31. desember 2014

Godt Nytt År


Jupp, i morgen er det ikke i år lenger har jeg hørt rykter om. I morgen er det neste år! Men tenk om jeg trives med dette året her da? Hva om jeg ikke vil ha noe nytt år da, hva om jeg var fornøyd med det som var?


Når et sånt år er over så skal vi se tilbake snakket mamsen om. Hallo! Hva er vitsen med å se bak noe da? Tipper at verden er akkurat lik på baksiden av denne furua... 


Jeg hadde rett jeg, det så akkurat likt ut bak buska.


Nei, en trenger ikke se bakover, og jeg må vel bare innse at jeg må ta til takke med dette nye året som dukker opp i morgen...


Hva skal man bruke et helt sånn nytt ubrukt år til da tro? Spørs om jeg må legge mange planer for det er mange dager jeg må fylle opp med noe fornuftig... eller ufornuftig?


Jeg får ta en prat med de andre pelsdottene, så finner vi sikkert på noe og trenger vi bilen til noe så kjører sikkert mamsen oss. Hun er glad i å finne på noe hun også.


Ja, du blir vel med meg inn i dette nye året du også? Titter innom og skriver noen kommentarer? Det er så koselig å få sånne kommentarer når jeg viser fram hva jeg har gjort om dagen.


2 kommentarer:

  1. Visst är det härligt med ett helt nytt år framför oss.Många trevliga turer framför oss,ska snart ut på den första.

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...