fredag 30. januar 2015

Så var det fredag...


Endelig helg! Forholdsvis stille på jobb i dag, så jeg fikk tid til å sette meg inn i noen oppgraderte programmer etter serverbyttet. For å være helt ærlig så skjønner jeg ikke helt vitsen med å lage nye versjoner av noe for fungerer helt utmerket på egenhånd fra før.


Det er ikke fult så stor fart på degusen som er igjen, jeg er litt usikker på om den bare er gammel eller om den sturer litt etter den som ble avlivet. Finken sitter oftere i nærheten av degusen nå enn den gjorde tidligere. Nå hender det at den er så modig at den napper degusen i halen. Da får han kjeft da, og det ser nesten ut som finken fryder seg.


Det er ikke så enkelt å ta bilde av gardiner, men her er de flotte gardinene Merethe kjøpte med til meg når hun var på Sandvika storsenter sist helg. Riktig fine var de og kjøkkenet ble lyst og trivelig.


Siden Lady skal på utstilling på søndag så da lader vi opp med litt tvtitting, aldri galt med litt latter på  "Funny home videos" Ikke alle er like morsomme, men...


Kø i matfatet


Mounty er nok glad om en ukes tid da Malin er ferdig med løpetiden sin. Det blir dårlig med spising om dagen. Han sputter ut  middagsrester til og med. 


Pinnesanking når vi er på tur.


Da er det bare å ligge helt rolig og vente på en anledning til å knabbe pinnen ut av munnen hans når han går forbi.


Jeg vil ikke ha vårstemning i januar!


Lady, Mounty og Tessy


Tessy


Håper det blir vær og temperatur til en skitur i morgen, hundene trenger en langtur i morgen for nå har det blitt bare sånne aktiviseringsrunder denne uka. Sånn er det å laupe til storbyen flere kvelder. Nei, så sosialt liv er ikke noe særlig.


Men klart hadde vi bodd i byen så hadde jo hundene hatt hver sin bil... 


1 kommentar:

  1. Härliga foton och vilka fina gardiner! Någon snö har vi inte att glädjas åt, men vi gläder oss åt Melody snart löpt klart och min magsjuka är på bättringsvägen!
    Önskar dig och din flock en härlig helg!
    Kram M.E

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...