tirsdag 10. februar 2015

Knall form


Juhuuu det er vinter!


Kjekt at det er lyst når mamsen kommer fra jobb om dagen. Bildet er litt juks da, for det tok mamsen på søndag når vi var på skitur. Nå er det ikke mye til skiløyper igjen etter alt vindværet og alle varmegradene. Mamsen tror ikke det blir mer skikkelig vinter før vinteren kommer igjen når det har vært sommer.


Jeg er blitt skikkelig flink til å holde følge med mamsen og de andre pelsdottene når vi går på ski, ikke løper jeg ivei for stavene heller. Dyktig er jeg.


Siden sola varmet godt og mamsen ville sole seg, så kunne jeg sjekke ut skaukanten ved jordet.


Der luktet det masse rart. Jeg måtte følge med så mamsen ikke plutselig forsvant av gårde. 


Du kan ikke tro alt det spennende som jeg fant som hadde blåst ned fra buskene. 


Klart jeg måtte ta litt styring også når jeg har mamsen på egenhånd. Det er jo tross alt meg og livet mitt denne her bloggen skal dreie seg om, da må jeg jo bli tatt bilde av når jeg ser skikkelig fjong ut også. 


Snø må jeg smake på også, man blir jo litt tørst av å være på skitur og sole seg etterpå.


Tror du ikke mamsen hadde begynt å gå igjen uten å rope på meg? Da var det bare å ta beina fatt og ta henne igjen! Skikkelig dårlig gjort var det altså!


Mamsen bare lo og sa at hun skulle ikke langt da... bare bort til skiløypa igjen. Nei kanskje ikke denne gangen nei, men man kan aldri vite.


Plutselig så har hun linsa på kamera rettet mot de andre pelsdottene, og det kan jeg jo ikke finne meg i. 


Mamsen lurte på om vi skulle lage et skikkelig stilig bilde. Men da måtte jeg vente ute på jordet til mamsen fikk gått et stykke bortover. Jeg hadde ikke lyst til å sitte rolig, så mamsen ble litt morsk i stemmen sin. Ups, jepp best å sitte stille, akkurat som jeg venter på å få starte når vi løper agility. 


Om det blir knallbra bilder vet vi ikke før vi kommer inn til data'n om kvelden, så det er alltid spennende å ligge ved siden av mamsen i sofaen og se gjennom dagens bilder. Håper det blir sol i morgen også, da skal jeg posere da!


Når jeg har tørket så blir jeg børstet og stelt før jeg og Patran går for å legge oss.


Når papsen er borte eller er treg med å bli ferdig i dusjen etter jobb, da passer jeg på stolen hans. Kjekt å holde formen på putene og skinnet varmt...


Husk hva dyrlegen sa... Oslos vakreste øyne ...

1 kommentar:

  1. Det är verkligen mycket du måste hålla ordning på när ni är ute på skidtur! Husse måste tycka om att du håller hans stol varm och skön... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...