lørdag 21. februar 2015

NKK Bø


Det var bare Lady som skulle stilles i dag, men Tessy var med for sosialiseringen sin del. Hun har godt av å komme seg ut blant mange hunder fra tid til annen hun også.


Med godt sosialiserte hunder så er det ikke noe pes å ha dem med rundt. De legger seg til å sove, uansett hva som foregår rundt dem. Tessy ventet i buret mens jeg var til dyrlegen for øyenlysing av Lady. Det gikk knallbra, så nå er det bare å vente på løpetid og det blir valper med Mounty.


Harleys pappa Rudskog's Frozen Cranberry var i ringen i dag også. Jeg synes han er knallfin med en flott mørk brunfarge. 


Harley var i litt godt hold, men det ble excellent. Jeg hadde ikke sett henne siden Hilde hentet henne her, men ble veldig fornøyd med det jeg så. Hun var veldig lik faren sin egentlig, men kroppen var litt av Lady.


Sognafarets Belive in Me "Harley"


I og med at det var kun 3 unghunder, så gikk det fort til åpen klasse og jeg og Lady skulle inn i ringen. Mai Britt var snill å ta mange bilder av oss, så da fikk jeg være med for en gangs skyld også. Hilde var inne med Nemi, men det ble ikke mer enn very good denne gangen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...