onsdag 4. mars 2015

Sniff Å Snute besøk


Sosialiseringstur til Hønefoss


I dag har jeg og mamsen vært på butikkbesøk. Nabo'n har nemlig åpnet butikk. Sniff Å Snute i Storgata. Sjekk hvor lite snø det er i by'n da... det er noe annet enn hjemme det.


Når man er på sånn bytur da er det masse rart å se på, og er man heldig så får man møte andre pelsdotter også.


Vi var litt tidlig ute for å kunne gå på restaurant, men jammen skal jeg få lurt meg med noen en kveld...


Jeg likte kjempegodt at jeg kunne plukke det jeg hadde lyst på selv, mamsen måtte hjelpe meg litt opp til kassa, men ellers så klarte jeg meg bra jeg.


Anita hadde mye mer enn godbiter, men jeg var egentlig mest opptatt av de hyllene jeg da.


Når man er på besøk hos noen for første gang så er det vanlig å ha med pakke. Mamsen hadde strikket genser av restegarnet etter genseren min, Siden Vesla er mye mindre enn meg og har ganske lite pels, så hun ble kjempeglad for en god varm genser.


Jeg tenkte jeg kunne sitte litt på torget og kikke på livet, men nei da,det hadde ikke mamsen tid til. Sånn kose seg ting gjør ikke mamsen i byen. 


Sjekk den store posen vi tok med oss fra Sniff Å Snute, bare så vidt mamsen klarte å bære den til bilen.


Når man er i bye så er det ikke bare stille rolige torg å sette seg ned på, nei det er store trafikkerte veier også som man må over.


Når vi var ferdige i Hønefoss så dro vi rett på skolen for å hente Patran. Jeg fikk lov å sitte i forsetet mens vi ventet. Jeg har litt mer oversikt der enn helt bak i bilen.


Når jeg kom hjem måtte jeg jo vise fram til de andre hva jeg hadde handlet. Et helt spann med godbiter til vi skal starte opp med agilitytrening og utstilling og slikt. Ta deg en tur du også og bygg opp lageret til årets aktiviteter.




1 kommentar:

  1. En sån bra affär grannen öppnat! Skönt att ha med sig matten till kassan som kan betala allt du hade köpt i den stora påsen... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...