torsdag 26. mars 2015

Snøkaos ute og påskekos inne


Når jeg var å handlet i går så investerte jeg i påskeblomster også. Siden jeg har fri hele påsken og jeg skal hente Merethe hjem i morgen, da må det bli litt påskestemning her. På tirsdag drar Leif og Patran til New York så det blir skikkelig kosepåske for meg og Merethe.


Jeg skjønner ikke jeg hvordan bitte litt nysnø kan skape totalt kaos over alt. Hele Oslo var totalt lammet for både busstrafikk og annen trafikk, Til og med i Hønefoss var det biler på kryss og tvers alle steder. Her har det blitt omtrent en halv meter med nysnø siste døgnet, så alle opptråkkede stier er borte.


Bildene er fra turen i går, i dag var det kommet betraktelig mer. Jeg sendte hundene foran så jeg slapp å tråkke opp stien selv, men rett fram var ikke noe hundene prioriterte.


Best å holde fast på det en finner, ellers blir det borte i snøen.


Det snødde tett hele dagen så hundene var ganske hvite fra topp til tå før vi var tilbake.


Fra så si bart til så mye snø at det subber under magen på hundene, så sier det seg selv at da blir det tungt å ta seg fram på egenhånd for Ronja. 


Ingen vil være sist


Denne gangen var det Mounty som vant.


Mallin er mest opptatt av å få rullet seg i snøen. Skikkelig pelsvask.


Alt oppstyret de siste dagene om snøen som har kommet så "overraskende" på "alle", det er da mars, det er snart påske, JA det snør gitt... Tror alle skulle vært litt mer som hunder, De nyter det været som er, og storkoser seg bare de får en tur.


Nå har det kommet så mye snø at det er flott skiføre igjen, så det spørs om det må testes ut i morgen før jeg henter Merethe. Hundene må jo ha litt aktivitet før jeg drar, så da er det flott med ski. Da får de løpt i snøen når jeg aker nedover jordet.


I kveld satt jeg å så på et program som gikk på Tv3, Lukket visning. Det var et stort palass i Nice til bare 800 millioner, med mengder med både bad og soverom, tjener fløy og bassenger både inne og ute. Jeg tenkte med meg selv, at om jeg hadde hatt 800 millioner, så hadde jeg ikke brukt dem på et hus for å si det sånn.


Litt snø engler må man lage.


Så kan man riste seg


Bare i morgen nå, så er det en ukes ferie!


Det var ikke bare en langhåret cocker som hadde problemer med kladder i pelsen på turen i skauen.


Det var greit å kunne ligge til tining ved ovnen når en kommer inn igjen når det er så kram snø. Det er veldig sjelden flater får kladder i pelsen, i allefall så store.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...