torsdag 2. april 2015

Herlig med fri


Malin, Tessy, Mounty og Ronja


Lite å se på på tv i Påsken, så det blir til at jeg leser noen blogger jeg vanlig vis ikke leser. Ja sånne som Nettavisen linker til, enten fordi de har mange lesere eller fordi de tar opp et litt spesielt tema. Men mange av disse med tusenvis av følgere hver dag... det må være fordi de venter at det kanskje kan komme en "samfunnsbombe" av ett eller annet slag, for så mange nyttige tips og triks til almenheten kommer dem ikke med. Noen skriver kun for å provosere og andre bretter ut livet sitt i minste detalj. Kanskje en skal være glad for at en bare har en hundeblogg, så en slipper tusen vis av sinte følgere som fyller opp kommentarfeltet? 


Når andre aviser er lest, så havner jeg stort sett hos Nettavisen til slutt. Det er liksom en oppsummeringsavis av de andre nettavisene og litt sladder og mer eller mindre seriøse blogger. I dag hadde de en liten sak på om folk må jobbe eller ei. 8 av 10 hadde fortsatt å jobbe om de hadde hatt så mye penger at de ikke trengte jobbe. Jeg er blant de 2 av 10. Har de 8 andre ikke noe hobbyer eller fritidsinteresser de kan drive med? Eller er det dette de heltidsbloggerene driver med? Jeg jobber for å få litt penger jeg, men jeg gidder ikke jobbe mer enn jeg må. Så glad i jobben min er jeg ikke. Kanskje jeg har feil jobb, men å leve av hobbyen, det blir jo stort sett så mye jobb at det ikke blir noe hobby lenger. Og hvor gøy er det da?


Småsporven gjeng i tunet og tippar korn og ribbar strå... 


Spurvene tar til takke med all den maten de andre fuglene søler ned på verandaen.


Ikke er de så skvetne som de andre fuglene heller. Men å dra det så langt at de poserer, nja...


Best de spiser opp denne smult ringen før vårsola virkelig steiker, for da smelter den ned på verandaen.Det er ikke særlig lett å få bort igjen.

I morgen er en ny dag med nye muligheter...


Lat? Ikke mange som har med seg medbragt hodestøtte på tur.


Nei, lat er en av de tingene Mounty ikke er.


Når det er kaldt om natta, så blir det is på alle pyttene som smelter iløpet av dagen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...