fredag 3. april 2015

Under cover


Jeg øver til en ny jobb. Jeg har nemlig tenkt å starte med sånn under cover jobbing. Det skal visstnok være godt betalt. 


Jeg og mamsen ser på hundepatruljen på tv, der er det mange barske hunder altså! Dem sniker seg rundt og tar slemme tyver og andre som dytter i seg alt mulig rart så de ikke klarer å følge med på det som skjer rundt seg.


Så når jeg og mamsen er på tur nå, da leiter jeg etter slemme menn!


Sånne slemme folk kan lett gjemme seg i sånne sprekker som det er mange av nede ved elva.


Mamsen påstår at det ikke er sånne slemme menn her, for da hadde vi sett snurten av dem til tider så mye som vi reker rundt i skauen her. Hva tror hun at jeg leter etter da? Jo så de ikke skal overraske oss! Mamsen altså!


Badevannet sjekkes, men det holder med å smake på det i dag. I og med at jeg må løpe gjennom snøen for å komme hjem så sa mamsen at det kom til å bli iskaldt for meg om jeg badet. Mamsen hadde ikke tenkt å låne meg jakka si i allefall. Hmmm kan ikke skjønne hva slags mams hun har blitt jeg???


Nei siden jeg ikke fikk låne genser eller jakke av mamsen så måtte jeg jo bare la vær å bade.


Nei nei, da er det bare å krabbe opp på land igjen da.


Du må innrømme at jeg hadde blitt en knakende kjekk under cover cocker?


2 kommentarer:

  1. Jag hoppas att du inte hittar några läskiga typer! Det är bra att du letar överallt så ingen har kommit och gömt sig i dina skogar... Kramis!

    SvarSlett
  2. BRA att du visar att du är uppmärksam! För då vågar de inte visa sig i dina trakter, de där skumma typerna som kanske finns nånstans i närheten - helt säker kan man ju inte vara. Vet väl jag som just varit polisen behjälplig! För hos mig finns dom, de där skummisarna.
    Kasper

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...