tirsdag 19. mai 2015

Livet Er Herlig



Jeg bare nyter livet jeg altså. Jeg har Patran som jeg får dele seng med om kvelden og natta. Nå har vi blitt store jenter altså, vi henger i senga på rommet hennes og ser på film på datan om kvelden før vi skal legge oss. Så får jeg ligge i armkroken når vi skal sove, ja under dyna så klart. Ellers blir det jo kaldt for meg.


Jeg har mamsen som koser masse med meg og tar meg med på turer. Ja også gir hun meg mat, ikke minst, mat er viktig! Noen ganger er vi på kjente steder og noen ganger tar hun meg med på ukjente steder. Hun børster pelsen min hver kveld og klipper meg når det trengs. Nå trengs det visst igjen påstår hun. Det er ikke jeg like enig i hver gang da...


Papsen og Merethe får jeg full oppmerksomhet av når jeg hopper opp på dem eller legger meg ned i fanget deres. Det er ikke så ofte jeg får være med dem rundt, men trøsten er at det får ikke de andre pelsdottene heller. 


Så har jeg jo fire andre pelsdotter å kose meg meg, nja Lady og jeg er ikke så veldig venner da. Mamsen sier at vi bare er dumme og sjalu på hverandre... så egentlig så storkoser jeg meg med tre andre pelsdotter. Både på skautur og i sofaen om kvelden. Kan ikke si jeg har noe å klage på jeg, så da er livet herlig!

2 kommentarer:

  1. Så sant, kan inte komma på den allra minsta lilla sak du har skäl att klaga över!!!
    Du är en mycket lycklig hund, på många sätt, det är då säkert! :D
    Kasper med matte

    SvarSlett
  2. Klart livet ska va härligt, för dig. Jag ligger också under täcket på vintern, när det är kallt.Det är en hundlig rättighet.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...