fredag 15. mai 2015

Ut av kroppen opplevelse


Nåt man har levd noen år så er det ikke til å komme fra at det har vært noen skavanker med kroppen. Ja om man da ikke tilbringer hele livet i senga eller på sofaen. Denne gangen så var det ingen skader, men en liten utartene defekt.


På onsdag var jeg hos legen for å fjerne en føflekk som hadde begynt å klø innimellom og når jeg klødde på den så kom det en sånn kladd der. Bedre føre var å fjerne den enn å vente til det blir noen ulumskheter med den.


Så føflekken fikk en liten ut av kroppen opplevelse på reise til laboratoriet, så får jeg beskjed om en to til tre uker om det er noe muffens med den.


Armen skal holdes mest mulig i ro, så ikke stingene ugjør seg. Håper på et penest mulig arr, og ikke noe ulumskheter så det blir betennelse og dritt i det.


Patran har vært flink sykepleier og skiftet plaster, for det er ikke så enkelt alene. Første kommentaren var, må jeg? 


Det blir nok en liten dump når stingene fjernes, for når man fjerner noe og klemmer resten sammen så synes jeg jo. Håper legegjerningen er unnagjort for en stund igjen nå, for sånt har ikke jeg tid til. Da er det godt en har havna oppe i skauen, så en slipper å ha hundene i bånd. For de må jo ha tur uansett i hvilken form jeg er.


Jeg får være flink fram til fredag da stingene skal fjernes, så det gror pent. Men et arr fra eller til det spiller liten rolle. Når en har sydd både i panna og på ankelen tidligere, så gjør det seg sikkert bra med en strek på armen i tillegg.


Er det så nøye da...?


Det er litt av hvert å snuse på for dem, så da får de brukt hodet litt også.


Når man går sånn å tusler med kamera så er det mange detaljer som man får øye på. Spørs om jeg får kjøpe meg skikkelig makrolinse snart. Men det er jo så mye som en har lyst på. 


Den linsa jeg har fungerer jo rimelig bra på slik fotografering, så da blir det nok andre ting som blir prioritert.


Det er et par spente valpekjøpere som lurer på om Lady er drektig. Jeg tror det, men det er litt tidlig å si ennå, men jeg tenkte jeg skulle starte å måle henne rundt magen, så får jeg se om det er noe forskjell om en uke eller så. Det er først fra femte uka egentlig de stater å legge seg ut. 


Tessy blir iallefall glad i ettermiddag, for da skal vi hente Merethe, så hun kommer seg hjem en tur. Blir vel noe oppgaveskriving regner jeg med, så hun skal sikkert ha med seg endel og da er det greit å slippe å kjøre buss.


Da er det bare to uker til så har hun sommerferie. Skal bli bra det å få henne hjem igjen litt lenger enn for bare en helg. 


Nå som varmen har kommet så har også maurene krabbet ut av tua si og opp på toppen for å sole seg.


Tessy, Lady, Mounty og Malin


Her ser Lady minst ut som hun er 17 år og ikke 7.


Man må passe på å spise litt leire og jord når man er på skautur.


Malin ser ut som reine ungdommen isteden, enda hun blir ti år om fire dager.


Ha en stubbelig dag videre


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...