lørdag 2. mai 2015

Vups så var det helg


Et blikk sier mer enn 1000 ord...


Mamsen har hatt det så travelt i det siste så det har blitt dårlig med bilder av meg. Og bare sånn blogg som ikke har bilder det er ikke noe gøy å vise deg. Mamsen og Mounty var på kurs på torsdagskvelden. Da tok de med Merethe opp igjen fra bussen.


I går var det bursdagsfeiring med kakebaking hele dagen. Besøk på kvelden av Kenneth og Christine til og med. Mamsen var skikkelig kip, for det ble ikke kake på oss pelsdotta. Sjokoladekake var visst ikke noe særlig for oss. Kan vel ikke hun vite vel før vi har smakt!


Men i dag ble det langtur på bare meg og mamsen! Vi gikk ned til elva og stien langt nedover. Mamsen hadde tenkt å se om hun fant noen ender å ta bilde av, og da nytter det ikke å ha med seg sånne bråkete flater. Jeg er liten og stille, men vi fant ingen ender å ta bilder av for det. 


Det er kos å være på tur med mamsen helt aleine. Jeg trenger sånn mamsetid innimellom er jeg og mamsen enige i.


Men klart når det er bare meg og mamsen så blir det litt sånn poseringer, men jeg liker det jeg. Ja for da handler det jo bare om meg!


Nå er det ikke lenge til jeg får løpetid igjen. Nå er alle de andre jentene ferdige og Mounty driver å sjekker daglig om jeg har fått også. Jeg legger meg rett på ryggen jeg, for ellers så vipper han meg rundt med snuta. Det er litt slitsomt, men gøy da at jeg får så mye oppmerksomhet.


Nede ved elva var det mange hvitveiser, de luktet ikke så aller verst heller.


Jeg er ganske nydelig da? Tror nok Blackie blir ganske fornøyd når jeg kommer på besøk snart.


Når vi kom til bekken var det så mye vann at mamsen ikke kom over i joggesko, så vi måtte gå rundt et stykke så bekken ble så smal at mamsen klarte å hoppe over.


Ja da mamsen jeg kommer.


Jeg hadde tenkt å sjekke ut den buska som hadde falt i elva, men det var litt langt ut.


Der er jammen huset til Aslaug og Vesla også.


Jeg benytter jo enhver anledning for full fart, for om det går som jeg og mamsen planlegger så er jeg ikke fult så lett på foten seinere i sommer.


Litt i kaldeste laget for et bad ennå.


Men jeg måtte vasse litt da...


Serriøst mamsen, hvordan kom du opp her?


Vent på meg i det minste da, jeg kommer!


2 kommentarer:

  1. En sån där älv vill jag också ha, så matten slipper klaga på att jag ständigt ligger i leriga diken och plaskar.

    SvarSlett
  2. Klart att Blackie blir glad när du kommer! Det var mycket trevligare att få se bilder på dig än på några änder... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...