lørdag 13. juni 2015

Slitne på tur


Ferdig luftet flat, ikke fult så klar for nye eventyr ennå.


Med mange sånne turer så var det på tide med skikkelig shampoonering av hundene i dag.  Jeg prøvde meg på oppgaven, så fikk heller noen andre ta over om det ikke gikk bra. Hundene ble da reine, men jeg merker i kveld at jeg har brukt armen litt mye i dag.


Selv om hundene bader så si daglig, så er det greit med en skikkelig vask en gang imellom. Nå som det har blitt så varmt så må svarte hunder med mye pels få sjansen til å avkjøle seg når de er på tur.


Mens jeg badet hunder var Patran flink. Hun klippet plenen, for den ristingen i klipperen er ikke god for armen min. Irriterende å ikke kunne klare ting selv, men det går vel ennå noen uker før jeg klarer alt selv igjen.


Såret gror nok, for hele armen klør stadig oftere og oftere. Innimellom er det ikke annet å gjøre enn å klø, for jeg holder på å bli gal.


I kveld har jeg søkt etter effileringssaks på nettet, for så lurvete hunder er ikke jeg vant til å ha. Nei, de må da se ut. Siden Merethe har bilen på jobb, så har jeg ikke kommet meg i noen bod på utstilling heller. Da er det kjekt med internett! Så nå er ny saks på vei i posten.


Jeg har aldri vært noe shopping menneske og begge døtrene mine har nå også innsett at skal det handles, så må nok Leif være med.


Med store planer i morgen, så bør jeg vel finne senga snart...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...