søndag 21. juni 2015

Sommer eller ?


Jo da noen kaller det sommer det vi har nå... det er attpåtil Sangthans på tirsdag. Årets korteste natt! Da må man plukke 7 slag markblomster og ha dem under puta når en skal sove. Da drømmer man visstnok om sin tilkommende. Så om man er gift og drømmer om noen andre... blir det skilsmisse da eller?


Sjekker man yr framover så viser det fire dager med regn, så egentlig burde jeg klippe plenen. Ellers blir den fryktelig lang om jeg venter til neste gang det er fint vær. Da har jeg ferie en uke, så det skulle bare mangle om jeg ikke fikk fint vær da!


Klart naturen trenger litt regn, ellers blir alt helt grått og brunt, men det kunne vel regne om natten?


Armen blir mer og mer brukanes uten at den blir vond etterpå. Så i dag tok jeg sjansen på å slå plenen etter at jeg hadde tatt med hundene helt ut til Veme. De badet i elva før vi gikk oppigjen, så det ble ikke så varmt for dem. På onsdag har jeg time hos legen for å fjerne stingene, så får vi se hvor lang tid det tar før dumpen i armen blir borte. Eller om den i det hele tatt blir borte.


2 kommentarer:

  1. Fineste Tiriltunga, min favorittblomst som lita, å derav navnet t Tuppa :-) Å mangfold må vi ha, me plass t aill :-)




    SvarSlett
  2. Regn om natten håller vi med om. Här kommer det mest hela tiden, men om den hade hållit sig till nätterna bara hade jag varit så mycket gladare :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...