fredag 26. juni 2015

Torden og lyn


Wups så var vi uten internett, så da ble det ikke mye oppdateringer fra denne kanten. Men nå har vi fått ny dings, så da er jeg klar som et egg igjen!


Det har vært noe regnvær, men når det har vært fint så har mamsen hatt med kamera. Vi koser oss veldig ved elva, nå som det har blitt badetemperatur. Mamsen er ikke enig i at det er badetemperatur da, men skal en vente med å bade til mamsen bader... da kan en bli riktig så skitten imens.


Etter en tur i skauen så blir det litt pynt på snuta til tider. Er ikke det bare sjarmerende da?


Bare det blir litt mindre vann og litt varmere, så skal mamsen sitte i fossen og late som hun har boblebad. Hun vil ikke ha det på verandaen, for det er det så mange bakterier og kjemikalier i. Da er det bedre med et naturlig boblebad, med reint vann hele tiden.


Jeg har jo gått glipp av så mye som disse "nettvennene" mine har gjort siste uka også, så i kveld skal jeg og mamsen sette oss ned og oppdatere oss på firbeintliv rundt om på nettet.


Mamsen hadde planer om å lage et nytt forside bilde til hjemmesiden vår. Jeg skulle liksom posere ved siden av pinseliljene. De var kjempestilige, så jeg bare måtte tråkke midt opp i hele beddet. Da ble mamsen bitte litt oppgitt altså.


Mamsen mente at når jeg har blitt så stor som tre år, da bør jeg ha litt snøring på hvor jeg plasserer labbene mine. Hmmm det kan hun si det, hun har jo bare to å holde styr på. Jeg har fire stykker jeg!


Så ble jeg plassert foran blomstene, men da ble de så utydelige. Nei, jeg må nok skaffe meg en ordentlig fotograf altså! Dette vaset til mamsen nytter ikke.


Jeg har fått mitt eget lysthus, så nå mangler det bare havegynge og tjener...

3 kommentarer:

  1. Det viktigaste är väl att DU är tydlig på bilderna... Kramis!

    SvarSlett
  2. Tänk att du badar i den där strida forsen, du är tuff! Ja, matten din också, förstås - när hon nu väl sätter sig där mitt bland alla bubblor. :)
    Vackert lusthus du har - och jag tror att mamsen din NÄSTAN är din tjänare... ;)
    Kasper

    SvarSlett
  3. Helt klart du är charmerande, bubbelbadet såg väldigt skönt ut.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...