fredag 17. juli 2015

Besøk


Besøk vet ikke folk hva er lenger. Nei nå må de inviteres om de skal bort eller vil ha noen hos seg. Det må avtales i god tid, for kalendersidene er fulle og tettpakkede av ting folk skal gjøre. 


Om du finner ut at du skal ta deg en tur så har ikke folk tid til å snakke med deg heller. Nei du må komme igjen en annen gang, også for all del så må vi avtale en tid som passer for oss begge. Jaha ja, nei da drar jeg da også får dem ta kontakt når det passer dem. Det passer meg dårlig da, for jeg planlegger ikke så mye, jeg gjør det jeg har lyst til der og da. Noen ting krever litt planlegging, men det er utrolig mye som ikke krever det. 


Så  har du kommet så langt at du skal planlegge et besøk eller en eller annen aktivitet, så er de ikke selvstendige nok til å ta en avgjørelse heller. Nei dem må jo spørre halve slekta først om det passer at en kanskje kan gjøre noe. Nei tenk å ta en avgjørelse på egenhånd, nei det er tragisk. 


Nei livet er for kort til å gjøre som andre vil og leve andres liv. Jeg vil ikke sitte i en krok når jeg blir gammel og angre på ting jeg ikke gjorde fordi noen andre sa at det ikke passet. 


Lev livet mens du har det, brått skjer det noe som gjør at du ikke kan gjøre ting, eller for den saks skyld klarer ting. Da er det dumt du ikke grep muligheten bare fordi andre sa at du ikke kunne, eller skulle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...