lørdag 8. august 2015

Bilkjøring

I dag ble en dag i bilkjøringens navn, også jeg som ikke er særlig begeistret i å kjøre bil. Jeg hadde egentlig tenkt meg på fjelltur i morgen, men den drøyer vi gitt. 


Ferie og vekkeklokke, tja... men skal man til Elverum på utstilling så må man nesten starte litt tidligere enn man våkner av seg selv etter en uke ferie. Så var det å lempe Ronja inn i bilen med bur og stol samt resten av pikkpakket. Det endte med en rein rød sløyfe, men ingen plassering. Nå er det bare Hundorp igjen, så får vi se hvordan vi avslutter årets sesong. Kommer helt ann på når løpetiden kommer. 


Så var det hjem for å lempe ut av bilen og inn med sakene til Merethe. Skulle minst tro hun skulle ha med seg halve rommet sitt tilbake til hybelen, for bilen ble full. Var innom butikken for å fylle opp kjøleskapet etter sommeren siden de har stengt i morgen. Ved trappa sto det ei med to hunder, en berner sennen og en liten pappilonlignende sak. Da måtte jeg jo hilse på og klappe litt. Merethe fikk roser til hybelvinduet sitt, må jo ha litt blomster når man vender tilbake til boklivet og studenttilværelsen. Det første året har gått utrolig raskt. Bare to år igjen nå.


1 kommentar:

  1. Att åka på hundutställning är kul och spännande. Det gjorde jag ofta med mina gamla hundar. Alltid upp tidigt på morgonen och resa till utställningsplatsen och hem sent.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...