tirsdag 4. august 2015

Fjerde feriedag


Siden det var spådd bøtter og spann med regnvær i dag så var det ikke planlagt noe fjelltur. Litt mør i beina og noen æren jeg måtte gjøre så da ble det bytur med Ronja på formiddagen. Merkelig nok så hadde jeg opphold og hun fikk sosialisert seg litt. Var innom jobben en snartur for å få skrevet ut nummerlappen til utstillingen på lørdag, så nå er alt klart.


På veien hjem så startet regnet og etterpå så har det fosset ned. Rimelig uggint inne så jeg fyrer i ovnen. Jammen godt en har vedfyring, og i 2015 har jeg fyret en og annen dag i hver eneste måned. Siden neste måned er september så regner jeg med at det blir fyr i ovnen hver måned resten av året også.


Det er ikke så mye jeg er innom fast på data'n, så når jeg har hatt runden min med de faste bloggene jeg har linket til fra hjemmesiden, FB og nettaviser så har jeg liksom ikke mer å finne på der. Tv er repriser på sommeren så da må en søke litt rundt på nettet for kanskje å finne noe interessant. I dag ble det blogg.no som jeg havnet på. De bloggene er jeg ikke særlig bevandret på, men jeg lurer litt når de ligger på så høye tall på daglige følgere. Her kommer en liten kort innførelese basert på de ti siste innleggene.

Mammatilmichelle: Ung mor som har såkalt mammapermisjon fra blogglivet, men bidrar med hverdagssysler om seg og barna. Legger ut små hint i ett innlegg og blir oppgitt over spekulasjoner i neste innlegg. Veldig blid på alle bilder, da gaper hun høyt. Når hun skal være alvorlig så snur hun seg ofte bort fra kamera eller ser i bakken. Hva får over 75 tusen mennesker til å innom for å sjekke dagens klær på mor og barn og en liten titt i hva som skjer i nærmiljøet i Stavanger? 

Sophieelise: Jentunge som har tatt plastiske operasjoner bl.a av nesa som hun ikke var fornøyd med, men har ikke turt å klage. Ellers ingen rød tråd på hva hun skriver om, mye om hvor fornøyd eller missfornøyd hun er med klær og sminke hun har. Lite skriving og masse bilder av mer eller mindre dårlig kvalitet. 40 tusen mennesker må altså sjekke hvordan hun ser ut og hva hun har bedrevet de siste timene med. Det jeg forbinder henne med er Påskeeggene hun klaget på til påske. 

Konatil: En variant av alle "fruene", det viser seg at hun kun har to innlegg da hun er en nystartet blogger. Hun er forøvrig Kona til Pappahjerte som jeg kommer til etterpå. Hun har 10 tusen følgere flere enn mannen sin som har blogget i flere år basert på kun to innlegg. Jeg må si at disse to innleggene ga meg lyst til å stikke innom henne igjen. Innføring i snapp chat som viser at når en starter med noe nytt som fungerer som prøv, test og feil så lærer en etterhvert og barns første banning. Konklusjonen er at jeg er spent på neste innlegg.

Martinesjohaug: Hmm tenkte jeg, denne her har jeg ikke hørt om engang. 26 tusen som tydeligvis har hørt om henne. Litt sjekking rundt så viste det seg at hun vant Paradise Hotel i år. Da var det ikke noe rart jeg ikke ... Kjøpt seg hund og fant ut etter få uker at hund hadde hun ikke tid til. Kort variant, jeg gadd ikke myse gjennom de ti siste innleggene hennes nei.

Pappahjerte: Dette er en blogg jeg har vært innom tidligere da nettavisen.no ofte linker til hans innlegg. Hverdagslivet til en småbarnsfar med små og store problemer. Alt er skrevet med humor så noe er ironi. Jeg har misstanke om at han gjør seg litt mer hjelpesløs enn han egentlig er for å få fram humoren.

Kristinaandersen: Skikkelig dum og blond vinkling. Mye trening og utseende. Slo seg så mye på trening at hun kastet opp flere ganger??? Stakkars hun kunne ikke i bursdag om kvelden. Glad og hardtarbeidene... tja

Sraad: Nok en Paradise deltaker som nå er veldig frustrert over at andre går til media for å uttale seg om privatsaker om kun angår de involverte i Paradise. Over 14 tusen er tydelig vis interessert i noen som ikke vant dette tvprogrammet. Se så deilig jeg er...

Andreabadendyck: Mye ha ha og enveis kommunikasjon med leserne. Stadige hint om hva hun har skrevet i tidligere innlegg. Det meste er sykt bra, sykt mye jobb og stolt av at hun har en upersonlig blogg. Akkurat det er jeg vel ikke så sikker på. 


Nei, får sjekke ut nærmiljøet isteden. Kanskje jeg kjenner noen som gjør det litt skart på bloggfronten?

Julieandersen: Interiør og klær

Sanna111: Vet godt hvem mamman hennes er. Bloggen dreier seg stort sett om klær og sminke. Skinner litt gjennom at hun ikke er så gammel, og vil veldig gjerne være som de "storebloggerene"

Stiannorddalen: Hva med stor bokstav, noen punktumer og et komma i ny og ne? Innhold? Det er vel mer etter innfalsmetoden...

Geriatriks: Ishockey og politikk med en humoristisk vri. Han gikk året over meg på videregående. 

Ingerslille: Interiør og småtips

Adalsjenta: Hverdagslivet. Hva hver dag bringer.

Trondviggosmatogdrikke: Rart han holder seg på topp ti, når siste innlegget er fra mai 2014. Ingen bombe, men det er oppskrifter.

Sweetblogglife: Hverdagsliv etter innfalsmetoden



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...