onsdag 16. september 2015

Høstfarger


Godt med en fridag midt i uka, til tross for et fuktig vær så ble det tur med både hunder og fotoapparat på formiddagen. Det er jo spådd oversvømmelse i morgen, så da har ikke jeg tenkt meg på tur med hunder etter jobb i alle fall. 


Håper fargene holder seg et par uker til, så jeg rekker en skikkelig fjelltur med hunder og fotoapparat før det blir snø. Siden Leif skal kjøre fotograf rundt med motorsykkel på Oslo maraton på lørdag, så kanskje jeg rett og slett skal satse på solskinn og fjelltur med Patran da...


Jeg hadde litt flaks når jeg var på tur, for det bare duskregnet litt. Det kom ikke de store mengdene,de kommer nok i natt eller utover morgendagen. 


Rogna er flott flere ganger gjennom året. Først med store hvite klaser av blomster, så med røde bær og tilslutt så er det flotte røde blader. Selv om det ikke har vært kuldegrader så har mange trær kommet med høstfarger.


Lite utsikt i dag, for det meste tunge skyer og tåke.


Oppover i skauen så kom det noen få glimt av blå himmel, men de ble ikke større for å si det sånn. 


Men det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Og har man hunder så må man ut, særlig når jeg vet at været blir ennå dårligere i morgen,


Tar man seg tid, så er det mange flotte detaljer å ta bilde av i naturen.


Når man er på tur med hunder så må man passe på å ta bildet når motivet er der, for brått så er blåbærene borte. Og vanndråpene er iallefall borte. 


Reinere sopp enn dette blir det ikke.


Ikke alle er like delikate


Tyttebærene har begynt å modnes


Det er tydelig at humlene har gjort jobben sin i sommer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...