torsdag 24. september 2015

Hva betyr noe?


Om en løfter blikket litt fra seg og sitt så er det utrolig hva man kan legge merke til. 


Jeg har alltid vært fasinert av himmelen, det kommer kanskje av at den alltid er i endring. Ikke en eneste dag er lik, eller en time er lik. Det er veldig sjelden det er helt knall blå himmel fra morgen til kveld, det er alltid en sol som vandrer fra den ene siden til den andre.


Alle disse bildene er tatt iløpet av et kvarter med solnedgang fra verandaen.


Rart med sånne høstkvelder med regnvær og liten tv underholdning, da blir det til at en kikker litt rundt på nettet. Og der er det mye merkelig en kan lese om. Jeg er ikke noe særlig til å lese bøker, så om jeg leser så er det fagbøker om ett eller annet tema. Det trenger faktisk ikke å være hunder.... 


Om man er på nettet så er det bare å følge noen linker og vips så er man et sted en ikke ante noe om og kan lese om et tema en nesten ikke visste at fantes. I kveld havnet jeg på "Bli den beste deg!" Jeg kan altså betale 599 kroner for å få tilgang til et kurs i 12 måneder, før jeg da får et kurssertifikat. 


Ja hvem vil vel ikke bli den beste av seg selv? Så jeg sjekket på siden da, hva jeg kunne forvente meg om jeg betalte. Punkt en var å bli bedre kjent med seg selv. Eh jeg anser meg selv å ha rimelig god innsikt i hvem jeg er og hva jeg står for. Alle "tester" så kommer jeg ut med resultat, stor selvinnsikt.  Punkt to så var det å få bedre selvtillit. Eh den er vel kanskje i overkant høy fra før, så den trenger ikke å bli større for å si det sånn. Punkt tre var å legge fortiden bak seg. Det har jeg også gjort. Skal en bli ferdig med ting og gå videre i livet, må man legge ting bak seg. Konklusjon: Nei, jeg trenger nok ikke dette kurset. 


Tror man har det bra jeg om en har trua på at morgendagen kommer, blir som man håper og man kan legge seg for å håpe på en ny morgendag. Har du ikke trua, så har du ikke mye å leve for. Og siden en har kun et liv utlevert, ja i allefall om gangen, så får en gjøre det beste ut av det. Lev livet ditt og ikke lev som andre vil at du skal leve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...