onsdag 7. oktober 2015

Grasrotandelen til Norsk Tipping


Du kan se at det fort blir penger når mange går sammen, det koster deg ikke en krone mer. Det er Norsk Tipping som "taper"


Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd, Extra og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrotandelen 10 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.

Solplassen får ingen støtte til å drive omplassering og redde liv. 
Støtt dem dersom du ikke allerede støtter en dyrevernorganisasjon eller annen sak du brenner mer for! Hver krone kommer godt med.
Deres orgnr er 997 080 734. Registrerer du dem som din grasrotmottaker går 5% av spillebeløpet ditt til Solplassen.

*

Her er en kortfilm om livet på Solplassen omplassering og hvilehjem for gamle hunder. Håper dere liker den :) Del gjerne. Tusen takk til Unlimited Film Produksjon!
Posted by Solplassen on 28. juni 2015
*


Historien om Solplassen:

Marianne Øyen arbeidet for Dyrebeskyttelsen og var en av pådriverne da Foreningen for Hundeomplassering ble startet i 2000. Marianne hadde gjennom sitt 11-årige arbeid i FOD (hvorav 1 år i styret) sett at det var nesten alltid de yngre hundene som folk ønsket å overta. De gamle ble sittende igjen uten at noen så i deres retning. Hun bestemte seg for å bruke morsarven sin på det som lå hennes hjerte nærmest; de gamle hundene.

Det var en eldre dame og hennes voksne døtre som eide den gamle, falleferdige husmannsplassen på Vinterbro i Akershus, som i dag er kjent som Solplassen. Damene ønsket at eiendommen skulle brukes til å hjelpe dyr i nød. Dyrebeskyttelsen takket nei til å kjøpe stedet, og da dristet Marianne seg til å spørre om å få kjøpe det med tanke på sitt prosjekt. Det ville bli en kjempejobb å sette husmannsplassen i beboelig stand, men det var så mange muligheter knyttet til stedet. Beliggenheten var fantastisk, det ligger idyllisk til i skogkanten omkranset av store åpne jorder. Heldigvis var dette formålet i tråd med de intensjonene eierne hadde med stedet.

Så startet arbeidet med å sette stedet i stand og for å få rivnings- oppstarts- og byggetillatelse og andre nødvendige godkjenninger på plass. Blant annet måtte stedet godkjennes etter forskriften om hundepensjonat. Marianne ville skape et hjem der hundene kunne leve fritt, og ikke et sted som bar preg av å være en oppbevaringsplass i form av bur og trange innhegninger.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:
1. Hos kommisjonær
2. Mobilspill
3. Grasrotandelen.no
4. SMS, send Grasrotandelen 997080734 til 2020

Solplassens hjemmeside finner du her

1 kommentar:

  1. Så fint, att några verkligen bryr sig om och tar hand om gamla hundar. Gott och behjärtansvärt initiativ, men filmen klarade vi inte, hade så svårt att uppfatta orden. Hundar som skäller kändes okej, men varför dessutom en massa musik i bakgrunden?
    Fast filmen var nog inte tänkt för svenska varken människor eller hundar. :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...