lørdag 3. oktober 2015

Ingen veskehund


Når hunden din kommer stormende mot deg og ser sånn ut, da vet du at du ikke har noen veskehund. Malin er stort sett våt og til tider litt klissete av litt sikkel og slim. Litt i tyngste laget også, eller så hadde jeg blitt knallsprek. 


Tydeligvis noen som har gitt opp hele fiskekarrieren sin,


Siden kurset ble avlyst i morgen, så måtte jeg på butikken for å kjøpe steikepose så vi kunne ha skinkesteik til middag i morgen. Jeg kom inn og møtte noen kjente. Før jeg fikk sagt hei omtrent så kommer det: Er ikke du på skauen da? 


Tar det som et kompliment jeg. Jo jeg er jo til skogs iallefall en gang om dagen, og har jeg fri eller det er helg, så blir det fort en langtur.


I dag var vi nede ved elva for å se om det fortsatt er liv i biene, men det var litt mye vann ennå. Tålmodighet er en dyd, men den dyden er ikke min for å si det sånn.


Der er dem ute på odden.


Greit å være ved elva så en får vasket seg litt.


Blir litt bilder av småting i dag også. 


Fortsatt mye å sjekke ut, særlig når jeg legger meg ned på kne. Da tror dem at jeg har funnet noe kjempespennende, så må de sjekke litt også. 


Fin sti som går langsmed elva et langt stykke. Det er vel bare jeg og de som fisker som bruker den.


Ronja venter for å sjekke om jeg snart kommer etter. Hun er mer opptatt av hvor jeg er enn det de andre er.


Når en drar med Ronja hit, så blir det litt pelsjobb om kvelden. Men hun synes det er knall gøy der, så da får det bli sånn.


Ikke alltid like enkelt å løpe fort i skauen når man har så lange ører. Da er det godt en har løpt der tidligere så en veit hvor buskene ligger.


Landingen går knirkefritt


Mounty fant bein som han tok med hjem


Nå er det enkelt å plukke blåbær, for alle bladene har forsvunnet fra kvistene.


Malin lager syltetøy


Ha en koselig lørdag kveld...

1 kommentar:

  1. Nu har jag och matte hittat hit, för klart vi vill se hur det går för Ronja och hela flocken även i fortsättningen. :)
    Kasper med matte

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...