søndag 11. oktober 2015

Uka som gikk

I dag blir det en ungdommelig touch på bloggen. Det skal visstnok være inn med en oppsummering av uka i blogger rundt om. Jeg har bare dumpet bort i en sånn blogg hittil, så enten er det ikke så hyppig rundt om som denne personen hevdet, eller så ønsker hun at det skal bli... 

Ukens høydepunk:


The Show Must Go On med Åge Sten Nilsen

Ukens nedtur:

Pizzaen vi fikk på Hotell Generlen når vi var der på kurs. Det var deig og tomatsaus, and that's it! Mett nei det ble en ikke.

Ukens innkjøp:



Middager. Det sier vel litt om hva og hvor mye jeg interesserer meg for shopping kanskje?

Ukens mest leste innlegg:

Jeg lister meg så stilt på tå, dog egentlig ikke særlig spennende så der er det nok overskriften som fenger. HER er innlegget.

Ukens craving: 

Dette sa meg ingen ting, så da ble det litt googling for å få en liten anelse hva jeg skulle fortelle på dette punktet. Om jeg ikke har missforstått totalt, så er det hva man har vært fysen på denne uka. Så da lærte jeg det denne uka.

Ukens hundebilde:


Mounty og Tessy på vei ned fra Gyrihaugen på onsdag.

Ukens bilde:



Når jeg hentet Merethe fredag kveld tok jeg et bilde av oppgangssaga i fossen i Hønefoss. Hver oktober er den rosa. 

Ukens bloggerissue: 

Nytt emne innført, dem sliter tydeligvis med å få til en bestemt ting gjennom uka. Tenker disse bloggerene gjennom hvilke innlegg de skal ha hele kommende uka? Ja da sliter dem jo litt om været ikke slår til, eller det dukker opp ett og annet som ikke var planlagt. Jeg går litt mer etter innfallsmetoden. Men kanskje jeg skal prøve en planlagt uke en gang... det kan bli litt slit...

Ukens wanderlust:



Ser man det,ser man det. Utrolig hva man skulle lære denne uka. Med tilstandene i Europa nå om dagen så frister det vel egentlig ikke å dra noen steder. Skal man lenger så er det jo timesvis på fly. Nei det må nok bli en fjelltur i Norge. Spørs om jeg får til en på onsdag da jeg har fri...

Ukens mest lærerike dag:



 Det må være dagen på kurs i praktisk lønn og personal arbeide. Skjønner ikke helt vitsen med å endre slike regler hvert år. Det er jo bare et bevis på at fjorårets regler var lite gjennomtenkt.

Ukens Oppskrift:

*

Almost too Beautiful to Eat. ALMOST!
Posted by Tip Hero on 5. oktober 2015
*
Her er inspirasjonen og framgangsmåten. Men så ofte som jeg baker, så blir det vel kanskje i romjula eller noe...

Ukens Sitat:


Tilbake til "gamledager" så minner dette mye om "Mine klassekammerater" som vi ga til hverandre og svarte på utallige spørsmål, sammenlignet svarene med det andre hadde svart. Men ta det helt med ro, dette blir det ikke hver uke. Men gøy å prøve!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...