onsdag 11. november 2015

Bytur uten å handle....


Nydelig vær i dag og jeg tok med med Lady og Mounty på sosialiseringstur til Hønefoss. Selv om valpestadiet forlengst er passert, så skal en ikke kimse av at alle hunder trenger en bytur i ny og ne. 


Jeg er litt på overskudd av bilder igjen, så det får bli noen tåkebilder fra en tur tidligere. Da er det bare å glede seg til byturbildene kommer seinere i uka. Spørs om jeg må bli sånn superblogger som kommer med tre fire innlegg hver dag... men det har jeg ikke tid til. Må jo jobbe litt, aktivisere noen hunder og kikke litt på tv om kvelden.  


Det ble to timer i byen i dag, litt elvelangs og litt i bygatene. Alt løvet var borte fra parken, men det var morgendis og solskinn. Har ikke tømt kamera for de 301 bildene vi tok, så det er litt å gå gjennom for litt beskjæring og små justeringer.


Siden det er to med løpetid og Malin som også trenger tur, så var det en snartur innom hjemme for å bytte hunder. 


Valget ble Nedre Kollsjøen for jentene, da kunne jeg plukke med meg Patran hjem fra skolen når jeg var ferdig.


Herlig langtur i tusle tempo. Kan ikke gå for fort når Malin er med. Nå ligger alle fem her og snorker høylytt. Patran laget middag og ovnen er full av ved. Kan vel ikke bedre ha det en onsdag ettermiddag da? Venter bare på at MasterChef Norge skal starte. Finaleuka er godt i gang og det skal bli en vinner. Tror dem startet med 48 kjendiser totalt. Så har det vært to uker med semifinaler,før det er finale denne uka. Utrolig mye flott en kan lage, men det er ikke alt som ser like godt ut. Men de skal ha for å prøve!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...