søndag 15. november 2015

Siste glimt av høst


En tur på Kollsjø'n er aldri feil, stille og fredelig, samt sjelden det er noen andre enn meg der. Nydelig sol over tåka, så da er det litt bedre å ta bilder. Det er begrenset hvor mye tåkebilder som er fancy liksom. Det blir ikke så store variasjonen. 


Her har det ikke vært noen for å plukke tyttebær i år heller. Det er vel gammeldags å gå rundt i skauen å sanke bær nå fortiden?


Ronja, Tessy og Malin


Nå er det slutt på høsten ser det ut til, vinterens første snø er meldt på yr.no... Blir trivelig med snø på bakken, håper det kommer så mye at en kan ta fram sikene her også. Ikke bare på Beitostølen. Men når det er meldt snø så er det litt dumt at jeg har mange bilder med flott høstvær liggende, som jeg ikke har laget noe innlegg til ennå. Hva gjør jeg med det? Jo jeg lager et innlegg eller to, for jeg har over hundre bilder i kamera etter denne helgen også. Kommer det snø i morgen så får det bli snøfrie bilder noen dager...


Håper den blir liggende som snø og ikke holke.


Mor og datter koser seg i solnedgang


Merkelig nok var det ingen av jentene som tok seg et bad, men Ronja blir jo ganske våt på ørene når hun drikker, så da må det tørkes,


Bare strekke seg bitte litt


Fjellet var litt småglatt, så jeg passet meg for å ikke skli. Årets siste bad fristet absolutt ikke,


Det fine med å fotografere er at man plutselig ser et nytt motiv, som en ikke hadde sett om en ikke hadde lagt seg ned for å ta det første bilde, ikke hadde snudd seg for å komme seg opp igjen, eller rett og slett sett seg for så en ikke tråkker et sted en ikke burde.


Det er nemlig ikke alle steder det er like enkelt å ta seg fram.


Men bare en finner balansen så går det greit.


Kan jeg løpe nå?


Kjenner jeg er skikkelig dårlig på korte innlegg...


Blir nok ingen fjelltur på onsdag, alle fjellene rundt hadde forholdsvis mye snø allerede ser det ut til.


Nå har jeg kjøpt billetter til årets "gode gjerning",  så da er det bare å smøre seg med tålmodighet og vente på at jula nærmer seg. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...