tirsdag 10. november 2015

Snike tips av andre


Som den observante faste leser ser så har det blitt helt nytt design på hele hjemmesiden. Derfor ble det ingen oppdatering i går. Siden har vært mørk og dyster en stund, for svart bakgrunn gir utrolig flotte bilder. Men det er ikke noen oppløftende side å komme inn på for å snoke rundt.


Litt mye å gjøre på jobb også om dagen, månedsavslutning og lønnskjøring på torsdag samtidig som revisor kommer for å gå gjennom alt hittil i år. Da er det virkelig bare å nyte fridagen i morgen. Kamera står til lading og jeg hr bestilt sol! Tessy og Ronja skal være hjemme i morgen da de har løpetid. 


I går var jeg innom dyrlegen etter jobb for å bestille time for blodprøve på Ronja. Når en skal dra et stykke så er det greit å vite sånn nogenlunde når det er riktig hormonnivå. Går alt veien nå så blir det små Ronjaer i midten av januar. Bare å krysse fingrene.


Snøen har kommet langt nedover fjellsidene på Norefjell, som jeg ser hjemmefra, så om det blir fjelltur i morgen får vi bestemme i morgen tidlig. Kunne tenke meg noen flotte bilder i parken i Hønefoss også, så jeg håper de ikke har blåst sammen løvet ennå. Kommer jeg dit og det er borte, så får jeg finne på noe annet lurt da...


De siste dagene har vært plaget av tung tåke og litt regn, så det har blitt lite bilder. Samtidig så har to av tispene løpetid så om noen uker så roer det seg og det blir harmoni i flokken igjen.


Kantarellen står standhaftig fortsatt. Noen er blitt litt myke og ganske geleaktig, mens andre er helt brukende. 


Lady er så si ferdig med løpetiden, men er nede sammen med Tessy for å holde henne med selskap. I dag byttet Lady og Ronja plass, siden hun har fått løpetid. Så får de være nede et par uker. Lady var overlykkelig over å få være i stua igjen, så det første hun gjorde var å flate ut i sofaen med alle fire beina til værs.


Når jeg har løpetisper så er det veldig begrenset hvor jeg går med dem her hjemme. Jeg vil jo ikke ha besøk av alle andre hannhunder i en mils omkrets. 


For å få noen ideer til nytt utseende på hjemmesiden, så snoket jeg litt rundt på andre blogger. Der er det ferdige maler, men du kan få noen ideer til enkeltelementer som du kan bruke. Når jeg er inne på en blogg går jeg stort sett alltid inn i arkivet der. Mye for å se hvor lenge de har blogget og for å lese om hvorfor de har startet opp som bloggere.


En ting jeg ikke skjønner er de som starter opp med blogg.no som plattform.. Det er jo garantert reklame på toppen på bloggen. Andre plattformer er enkle å bruke uten reklame, som denne her. Her er det 100 vis av redigeringsmuligheter og jeg kan få den akkurat som jeg vil ved å redigere litt på eksisterende mal.


Mange med store ambosjoner, men ikke veldig mange som har holdt på i mange år. Noen har startet på bloggen tidligere, så har den ligget brakk en god stund før de starter opp igjen. Noen sliter med språket og andre sliter med å ha noe å blogge om. For å starte hver innlegg med at det ikke har skjedd noe så det er lite å skrive om. Det er jo ikke veldig interessant for andre da. Greit tenk det for deg selv, men du trenger da ikke å skrive det hver gang.


Tidligere var det nesten bare tenåringer som blogget, så ble det litt og litt flere i 30 og 40 årene. På runden nå så så jeg flere og flere som nærmet seg 60 om de ikke allerede var det. Mange pensjonistmenn dumpet jeg borti også. Meningsinnholdet varierte det mye på. Mye dagligliv uten hverken spenning eller innhold. Andre var mye håndarbeid eller annen hobbyvirksomhet. Et par tror jeg skrev et innlegg i lunsjen sin hver dag for å ha noe å gjøre bare.


De som hadde litt innhold og litt fantasi bak innleggene sine, litt variasjon og bitte litt hverdagsfrustrasjon som vi andre også sliter med. De som kan ha et potensiale har jeg linket til på høyresiden, så jeg slipper å følge med på mange sider for å se om de har postet noe nytt. Da er det bare å følge med på egen side for å se når det er noe nytt. Siste oppdaterte legger seg på toppen. Da er det bare å gjøre en opprensk en gang i blant på de som er nederst på listen. Er de verdige sin plassering eller sjaltes de ut. Ute av øyet, ute av sinn. 


Men noen får jo være med litt lenger enn andre, en har jo håp om at de skal komme med noe nytt snart.


Dere kan godt kommentere om potensielle forbedringer, eller om noen temaer, ellers blir det litt etter innfallsmetoden som det har vært hittil. 


Lite med farge på denne fuglen, langt unna og mye tåke så det er vel begrenset hva en får til med et kamera.


Her har lille Petter edderkopp vært veldig iherdig


Hæ meg? Komme nå?


Hva mener du med at jeg trenger en bitte liten vask?


Ikke alle har latt bladene falle


Rogna er en av dem som holder lenge på bladene sine. Ha en flott tisdags kveld videre...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...