mandag 7. desember 2015

Alt sitter mellom ørene


For å få et godt liv, så må du ha riktig innstilling til livet.


Nå som det er nytt år snart, så må man ha en sånn almanakk. Jepp sånn bok vet du som man blar i! I år har jeg kjøpt med en "Inspirasjonskalender" Så 2016 skal bli et år fult av inspirasjon. Tatt i betraktning at jeg har rimelig god fantasi fra før, så kan dette bli et år av fyrverkeri!


Dette er en aktiv kalender på en måte, den gir en små oppgaver gjennom året. På første siden skal jeg skrive ned ting jeg var fornøyd med i 2015. Så nå har jeg tre uker på å fylle ut den siden, før jeg kan jobbe meg videre gjennom den tjukke blekka med spiralrygg. Jeg skal skrive hva jeg har oppnådd, fått til, opplevd og lært. Det kan være ting vi ikke er så fornøyd med, men tingene vi har tatt del i har bidratt til at vi er de vi er i dag.


Jeg skal bruke 2016 til å ha fokus på ting som utvikler meg videre på bakgrunn av erfaringene fra året som har gått. Årsoppgaven for 2016 er å lage en liste over tre ting jeg kan utfordre meg selv på, så jeg har tre ting jeg kan se tilbake på å være stolt over at jeg har gjort, samt ha gode minner å se tilbake på. Jeg skal holde dere oppdatert med hva den store oppgaven i januar vil være. 


Kjenner problemene starter allerede her. Utfordre meg selv? Har ingen som helst planer om å bevege meg utenfor komfort sonen min i 2016 heller, så den må jeg nok tenke litt på...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...