onsdag 2. desember 2015

Endelig fant vi nissen!


Herlig å våkne opp til snø i lufta. Jeg liker vinteren godt jeg.


Det er lenge siden jeg og Ronja har vært på bytur, så i dag parkerte vi ved kirkegården. En ting er sikkert, jeg betaler ikke parkeringsavgift om jeg ikke MÅ. Stort sett så finner jeg andre løsninger.


Ronja kunne fortelle at her hadde det gått mange andre firbeinte før oss.


Vi gikk langs elva en stund så Ronja kunne hilse på endene som svømte rundt.


De kom ikke så nærme, for vi hadde ikke med oss mat til dem.


Jeg la opp til at vi skulle gå en runde, da kunne vi gå over torget tilbake. Der pleier det å være endel julepuynt, men innen vi kom på torget så hadde det sluttet å snø og heller småregne litt,


Er man på tur så må man kose seg litt også, ikke bare stresse rundt. 


Siden vi først var i byen, så kunne vi like godt ta en tur til Sniff å Snute  Anita har jo flyttet inn i nye lokaler for en stund siden, så da var det jammen på tide med et besøk.


Ganske mye av både biler og folk i byen i dag, julepynten flommet i butikkvinduer og i gatene.


Hønefoss har mange gamle bygninger


Med stor kontrast til nybygg i de siste årene.


Etterhvert som det lysnet mer og mer så syntes julelysene over gaten mindre og mindre.


Når jeg var liten var det biler i alle gatene i byen, de siste årene har flere og flere gater blitt stengt. Der det er torg i dag var det en stor rundkjøring som knyttet sammen alle gatene som i dag er gågater.


Plutselig på et gatehjørne sto det to nisser, klart vi måtte fortelle dem hva vi ønsket oss til jul! SÅ nå er det bare å håpe på at nissene husker alt slik at vi får en pakke hver eller så på julaften.


Det var ikke bare nisser i Hønefoss!


Hos Sniff å Snute har dem nemlig vakthold før de slipper noen inn i butikken! Både jeg og Ronja kom inn uten noe problemer! Alltid koselig å slå av en prat med Anita.


Ronja fikk godbiter, et par poser så vi kunne teste på flatene også.


Vi fikk med en hundesjampo for testing også. Hva jeg synes om den skal komme en dag når jeg har testet den, både på Ronja og flatene. Blir spennende, alltid gøy med nyheter som jeg ikke har prøvd tidligere.

6 kommentarer:

  1. Hei og takk for sist, både Ronja og Lillian.
    Ingenting er mer hyggelig enn å få besøk av både to og firbeinte i butikken.
    Nå vet jeg jo at Trofast er en relativt rolig hund, som ikke gjør så mye utav seg.
    Håper fòret faller i smak, og at alle hundene luker furuskog.
    Ha en flott førjulstid
    Anita
    Sniff Å Snute

    SvarSlett
    Svar
    1. Alltid hyggelig å komme til deg i butikken, det går fort en time eller så da ;) Merkelig nok så lukter ikke hundene furuskog når de ble tørre. Jeg har bare badet Ronja i dag,skal ta flatene på fredag. Da skal du få full rapport, for jeg skal klippe Ronja også.Så langt veldig godt fornøyd med shampooen :)

      Slett
  2. Hønefoss er en koselig liten by! Da jeg var liten, tok vi toget til Hønefoss noen ganger i året. Syns jernbanestasjonen der var så fin. Jeg kjenner bare til Hønefoss Akvarium, en gammel og spennende liten dyrebutikk det også.
    Har begynt å bruke Hønefoss dyrehospital. Så på de siste turene nedover, har vi bare vært der før, vi har forta oss opp i dalen igjen...
    Du finner sikkert flere nisser, du som har så gode snusere :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Særlig tidlig på morgenen før alle butikkene er åpne ;) Jeg bruker dyrlegen i andre enden av byen. Ringerike veterinærklinikk. Der setter de dyrene i sentrum uten å ruinere deg. Alt utstyret er helt nytt etter at klinikken brant for et par år siden.

      Slett
  3. Den där Sniff å Snute-vakten såg ju trevlig ut. Nästan så jag skulle kunna tänka mig att vakta en sån butik. Testa godis är nog Ronja duktig på, men tyckte hon verkligen om att testa schampot? Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ronja elsker å bade! Ta en titt i kveld, så kommer testen av sjampoen ;)

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...