torsdag 10. desember 2015

Sjekking av hengebrua


Det er til nå samlet inn 270 underskrifter fra folk som vil beholde hengebrua. 16. desember er det innkalt til møte på rådhuset, så det skal bli spennende å høre resultatet etterpå.


Det var ganske tåkete i går når vi gikk tur, snø enkelte steder på jordet, men bare isen på veien.


Spørs om jeg har blitt sånn "gammel dame", for turene i det siste har foregått med BRODDER! Men så gammel at jeg har begynt å drikke kaffe er jeg ikke, så da går det vel noen år til?


Det var ikke strødd like godt alle steder, så det hadde nok ikke gått så greit uten brodder. Så jeg får vel innrømme at det er bitte litt kjekt. 


Ronja  har funnet ut at hun må gå på høyre side av Mounty, så slipper hun å følge med på når han løfter på beinet. 


Her er den berømmelige hengebrua, den ser da slett ikke så dårlig ut da. Den holdt til og med alle oss uten å knake det minste.


I går møtte vi ingen på runden vår, men det kan nok hende det hadde noe med at det var så glatt.


16. desember er det møte på Ringerike Rådhus med Asle Aker. Underskriftslister for Borglund Hengebru er lagtut på Shell Veme og Coop extra i Heradsbygda På Sokna er det er Kiwi, Rustad Kafe og Bensin stasjonen. Til nå er det samlet inn over 270 underskrifter. Tusen takk til dere alle som vil bli med i felles skapet med oss.,, ta deg en tur å skriv navnet ditt på listen.


Det blir liksom ikke skikkelig lys om dagen, selv om turen gikk på andre siden så skygget Holleia så mye at vi fremdeles måtte gå i skyggen.


Hjelper ikke mye med knall blå himmel når en ikke ser sola.


Til tross for mildværet så bli istappene bare lengre og lengre.


4 kommentarer:

  1. Du er ei fornuftig dame, brodder er så og si uunnværlig for en hundelufter nå om dagen. Tenk om vi skulle falle og brekke beina, stakkars bikkjer da!

    Håper da virkelig dere får beholde hengebrua. Så mye snakk som det er om den positive effekten av frisk luft og mosjon nå til dags! Skulle vært blå resept på brua ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. For noen år siden hoppet jeg 12 uker rundt på krykker etter ankelbrudd på holka. Så nå er det brodder!

      Slett
  2. Åh, vilken fin stickad tröja :D
    Och så modigt ni sitter där på hängbron. Jag hade varit ganska skakis för i sådana lägen blir jag höjdrädd.
    Nospussar

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, må jo ha litt utvalg i garderoben :) Vi har gått så mye over brua fra hundene var ganske små, så de ser på det som et hvilket som helst underlag.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...