lørdag 23. januar 2016

Snørekjøring


I natt hadde det snødd litt, så mens pappa var på runde for å brøyte veier, så ble det litt snørekjøring på meg og hundene. Det er blitt reine sommeren her, med bare 10 kuldegrader så trenger ikke hundene dekken og jeg trenger heller ikke balle på meg lag på lag med klær.


Leif kjørte Patran og tre venninner opp på Norefjell så de kunne bruke slalåmskiene, jeg foretrekker langrenn ski. Kan jo ikke ha med hunder i slalåmbakken... Det er ikke så enkelt å ta bilde av oss med selvutløser når vi aker på ski, så i dag ble mamma med ned på jordet for å ta noen bilder.


Det fine med sånne turer om dagen er snorkende hunder om kvelden og jeg kan kose meg en time i badekaret når vi kommer inn igjen. Balsam for sjelen...


Mounty og Lady jobber iherdig noen runder, før det blir noen bonusrunder som de får løpe løse. Jeg er så glad for å ha skiløype på jordet, da slipper jeg sure folk som tror dem er verdensmestere og faller på grunn av et lite potemerke eller to i skiløypa.


Mounty skjønner ikke helt at han får lov å dra i båndet, men når han ser at Lady gjør en skikkelig innsats så går det litt og litt bedre etterhvert.


Med slike forhold går det ikke ann å sitte inne hele dagen. Siste oppdatering på bilen i går var at den skulle få stå inne for å varme seg i helga. De fikk ikke startet den uten startgass dem heller, så det var ikke bare vi som ikke fikk liv i den. Håper på positive tilbakemeldinger på mandag. 

4 kommentarer:

  1. Ser härligt ut, här är + grader nu och det droppar från taken, vintern har tagit en paus..
    Helena.

    SvarSlett
    Svar
    1. Litt dårlig medfart ennå, det har ikke blitt så mye de siste vintrene.

      Slett
  2. Det hade varit bra med en kompis så vi hade kunnat dra hussen på skidor, men jag får nöja mig med att dra själv när han går lite för långsamt... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Du får ønske deg en kompis så det blir fart på sakene Ludde ;)

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...