onsdag 10. februar 2016

Nytt utlegg


Tessy og Lady ble med på cachetur i Hønefoss i dag, for bilen skulle fikses ferdig på verkstedet. Det ble noen bokser som førte til smilefjes på kartet, men en boks fant jeg ikke. Jeg leitet både høyt og lavt, men ingen boks var å finne. Det var ikke så mange folk så jeg kunne leite ganske så uforstyrret, men ingen boks å finne, Den får jeg komme tilbake til en annen gang.


Når planen er å komme seg helt opp på toppen. Da er det bare å åpne jakka og gå på med friskt mot. De tre andre hundene måtte jo ha en tur når vi kom hjem, så i dag har jeg virkelig vært aktiv.


Trappetrening er ikke dum trening, man merker det både på rumpa og leggene. Har en litt tempo så blir en skikkelig andpusten også.


Etter alt dette mildværet så har all snøen blitt borte omtrent, da var det på tide å legge ut en ny boks. Må jo passe på nå som ingen kan gå i sporene mine. Det er litt spennende å vente på at den blir kontrollert og godkjent så den dukker opp på kartet. Sist gikk det en times tid, men det kan ta opptil 7 dager, så det er bare å følge med.


Denne cachen får en liten twist, en må ha med hund for å få logget den om det blir godkjent da. Ved første øyekast ser den enkel ut, men det er noen små vrier som gjør at den ikke er så enkel som den virker.


God utsikt fra toppen, men på størrelsen på trærne så ser en at det er mange år siden det var trygt å lande i unnarennet. Nå er trærne  mye høyere enn meg, så det er ikke nok å vente på snøen for å få hoppet.


9 kommentarer:

  1. oi! må si du er en effektiv blogger! :) Jeg får "stikke innom" seinere for se hva du har lagt ut i det siste. men jeg måtte jo bare sjekke denne posten. Så spennende med enda et utlegg. Må si jeg er både litt spent på hva slags vri du har gjort denne gang og ikke minst om du får godkjent at det er et krav om at en må ha med hund. I utgangspunktet er jeg litt tvilende til det, men jeg har egentlig ikke peiling. Sier bare tvi, tvi og gleder meg til å se hva dette er for noe :)

    Og så sier jeg meg enig i at trapper er god trim og ikke minst slitsomt!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tenkte at dersom den ikke trengte å være levende så kanskje det gikk bra...

      Slett
    2. Jeg vet som sagt ikke, men jeg har sett at det IKKE kan kreves at det legges ved bilde på earth-cacher eller at man har logget alle cacher i en serie for å logge bonus-cachen osv. Så jeg har vel oppfattet dette som at man egentlig ikke kan kreve så mye mer enn at man har signert loggboken. At man oppfordrer eller ønsker er derimot en helt annen sak. Er spent på hva reviewer sier.

      Synd med alle hoppbakkene som star og forfaller.
      T:)

      Slett
  2. Men hej och hå vilka hurtbullar ni är. Gick ni verkligen upp för alla de där trapporna, väldigt bra jobbat av er :)
    Hoppas ni fick mätta magarna med riktigt god mat efter en sådan dag :D
    Nospussar

    SvarSlett
  3. Fin utsikt från hoppbacken även om den inte går att hoppa... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ikke mange årene til, så er det ingen utsikt igjen

      Slett
  4. Så flink du er! Det er sikkert like spennende å vente på de første loggene på egen cache, som å finne noen sjøl.
    Kanskje jeg skulle legge ut noen Cacher også.... Det er jo altfor få cacher her i verden.

    Er det bra nok å bruke mobilen for å sette koordinatene?

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...