tirsdag 1. mars 2016

Gressenke uten barn


HER kan du lese saken.

I går kjørte jeg Patran til Gardermoen, så hun kunne få seg vinterferie hos Leif. Flyet skulle lette kl 20:00, men klokken ble nærmere halv ti før hun kunne gå ombord. Jeg fikk ledsagerpass slik at jeg fikk være med helt til gaten. Jeg synes det var veldig merkelig at det ikke var noen fra flyselskapet som ledet henne ut av flyet og til Leif som ventet på Billund. Blir spennende å se hva slags overlevering det blir på Gardermoen når jeg skal hente henne på fredag.


 Jeg spurte nemlig i skranken når vi kom hvordan prosedyren var. Da måtte den som hentet ungen på flyplassen signere på utlevering. Patran hadde vært helt på egenhånd og funnet Leif i ankomsthallen. Hun er ikke mer enn 13 og har ikke flydd på egenhånd tidligere. På papirene som en måtte skrive under på var det kontaktinformasjon til både følger og henter. Og var det ikke noen til å hente så hadde flyselskapet fullmakt til å ta avgjørelser og legge til rette for barnets beste på foreldrenes regning. Kommer hun på egenhånd på Gardermoen ved 23 tiden fredag kveld, da blir det bråk. I alle fall av prinsipp! 

Februar har gitt mange nye smilefjes på kartet, hele 65 nye faktisk. Jeg har allerede tatt mitt første i mars, så målet for februar er ikke bare oppnådd, men faktisk doblet! I mars har jeg ikke tenkt å ha noe spesifikt mål på cachesiden. Jeg har årsmål. 300 stykker i år, det ser ut til å bli rimelig overkommelig ut. 102 stykker på to måneder, vil statistisk sett si over 600 stykker, men en må tenke på at jo flere jeg finner, jo lenger unna må jeg dra for hver gang. Så det blir ikke så mange framover. På en fjelltur så er det ikke sikkert at du rekker flere enn 4 på en 6 timers tur. Kanskje du ikke finner mer enn en engang.


Jeg har faktisk utvidet søket mitt betraktelig også, faktisk utenfor Buskerud.


I dag kom det snø igjen, det skal snø i morgen og på torsdag også. Siden jeg er helt ensom til fredag kveld, så skal jeg bare nyte dagene. Så får det så så bombet det vil ut. Får se om jeg vasker på torsdag etter jobb, for det er jo ikke noe hyggelig for jentene å komme hjem om det ikke er reinvasket til helga. Ingen som skal opp på skolen i morgen,eller opp på jobb. Reine lørdagen det!


Selv om våren startet i dag, så er det minst vårfølelse... snø og sur vind. Men jeg vil godt ha vinter helt til påske jeg. Men når påsken har vært så kan det bli bart og søle og ikke minst egnede forhold til å finne cacher. God tidtøyte er å løse "?" for å finne riktig kode til boksen.


I en hektisk hverdag så er jeg glad for skiløypa på jordet. Da tar man de rundene man har tid til. Har en god tid blir det mange runder, har man dårlig tid så blir det bare en runde. Når man er alene, jobber, har hunder da er det ikke praktisk mulig å ha alt 100%. Døgnet har ikke mer enn 24 timer enten man vil eller ei.


Men når det ikke er noe særlig med kalde grader er det ikke så gøy å være cocker med litt pels.


Fotoapparatet er stort sett med, så jeg har mengder med bilder du ikke har sett. Noen ganger så er bildene nøytrale og kan brukes for å krydre innlegg innen ulike temaer. Andre ganger så henger bildene sammen og må vises i egne innlegg. Særlig de geocachene som har mye historie å fortelle, så fortjener de også egne innlegg her. Blir mer oversiktlig når en skal lese og ikke minst om man skal gå tilbake til ting.


Det fine med fotografering er at det slettes ikke trenger å være solskinn og blå himmel for å ta bra bilder, utradisjonelle bilder, bilder for å vise en situasjon eller hva en nå tenker med bildet en publiserer. Når man har svarte hunder og hvit snø, så er det faktisk endel en kan tenke på før en knipser. I kveld kom jeg over en side som gir mange gode tips.


Tessy & Mounty


Lady

2 kommentarer:

  1. Så kul att du hittade den där 1700 mm-cachen. Det är alltid retfullt när man inte hittar det man letar efter. Det var slarvigt av flygpersonalen att inte se till att Patran hittade utgången och blev hämtad av rätt person. Jag tycker att du kan skriva ett mail till den danska flygplatsen och påpeka slarvet. Ha det så skönt med de fyrbenta nu tills det dyker upp några tvåbenta igen... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Godt jeg ikke er alene om å synes det! Man er slett ikke stor selv om man er 13 år, når man er i det store utland.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...