lørdag 5. mars 2016

Opp plukking av jenter


Med  litt planlegging i går så ble det en rimelig hektisk dag. Begge jentene skulle hjem igjen! For å rekke litt mat og lufte hunder før jeg dro, så ble det effektiv jobbing før jeg kunne dra fra jobben. Malin og Ronja ble igjen hjemme, resten fikk være med på tur. Etter litt planlegging så fant jeg ut at jeg fint kunne rekke noen geocacher før jeg skulle plukke opp Merethe hjemme hos henne. 


Men med en halv meter nysnø og tett snødrev fortsatt til tider, så var det ikke alle boksene som kunne vært enkle før, som en i det hele tatt fikk tak i. Men ved godt mot så ble det nå 7 bokser jeg kunne få smilefjes på kartet for. Noen får egne innlegg, mens andre fører seg inn i den anonyme rekken av cacher. Hoved boksen i går var den som ligger på militært område på Kjeller. Der ble det litt knoting, for telefonen klarte ikke å bestemme seg for 0 punktet. 

Jeg hadde også bestemt meg for å ta et "brev" men han som brøytet plassen ble jo aldri ferdig med å dytte bort snøen. Jeg flyttet meg rundt på parkeringen, men han kom bare etter. Så kjørte jeg ut på veien igjen og stoppet i krysset, da stelte han seg midt på plassen og hadde ikke tenkt å kjøre videre så det ut til. Nei får ta den til våren når det har blitt bart. 


Jeg har funnet ut hvordan jeg legger inn koordinater på Garmin klokka, men jeg fikk ikke til å få den til å vise vei dit jeg hadde lagt inn. Med denne brøytemannen som stadig maset så ble jeg bare lettere irritert i tillegg, så det var ingen god kombinasjon. Skulle besøke Merethe, men kom ikke opp bakken i det hele tatt så vi endte opp på McDonald på Kjeller for en McFlurry. Marius skulle hente en kamerat for å ha alenehelg når Merethe ble med meg hjem.


Endelig fikk Tessy hilse på Merethe når vi ventet på at Flyet fra Billund skulle lande. Det tok ikke av fra Danmark før etter at det egentlig skulle landet på Gardermoen, så det ble noen timer i bil med venting i går. 


Jeg slo ned ene delen av baksetet, da var ikke Tessy sein med å storme fram til Merethe og sette seg på fanget. Endelig Merethekos igjen. Denne gangen ble Patran fulgt helt til utgangen av Gardermoen av en snill dame fra personalet. Godt fornøyd med vinterferieoppholdet hos Leif, og rimelig trøtt så bar det hjemover. Når klokka passerte 3 så kunne jeg finne senga også. Men hundene ville ut når det nærmet seg 10, så da var det bare å stå opp for å lufte dem, frokost og fyre i ovnen. De får få en skikkelig tur i dag, siden det bare ble en runde på Kjeller på dem i går. Bokseplukking i sentrale strøk med tre hunder er ikke veldig enkelt. Alt for mange lukter som skal sjekkes ut.

I kveld kommer Kenneth på hjemmelaget pizza. Da er det vel bare å nyte mildværet, kanskje en skulle lage en gedigen snømann midt på gårdsplassen? Ikke sikkert pappa blir like imponert når han må brøyte rundt den...

4 kommentarer:

  1. Skönt att flickorna är hemma igen och att det fungerade med hämtningen på flygplatsen även om planet var försenat. Hemlagad pizza låter gott... Kramis!

    SvarSlett
  2. Du har cachet i nærområdet vårt jo :) Nå hører det med til sjeldenhetene at vi cacher noe særlig sør for Jessheim, men vi må vel begynne med det snart også. Hvordan var den på Kjeller? Nei, ikke beskriv hvordan den var, men anbefaler du den? Har jo sett at den har mange FP og lest en del logger. Men så var det dette med folk og caching da....

    SvarSlett
    Svar
    1. Litt spennende i og med at den var på militær grunn. Telefonen min var ikke helt enig med seg selv, så jeg sleit litt med å finne den. Særlig med tanke på all snøen som hadde kommet. Du burde prøve deg på den. Du ser den lett uten å være klar over at du ser den, for å si det sånn.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...