onsdag 30. mars 2016

Utedag med fotoapparatet


En liten runde for å samle grønnebokser til gule smilefjes, for det hadde kommet en ny cache og jeg manglet noen fra tidligere som kun kunne plukkes når det var bart. Med 256 bilder fra dagens tur så blir det ingen innlegg fra dagens tur før i morgen.


Ikke nok med en runde på Røyse, så fikk jeg vasket hus og klær også. Patran skulle ikke hjem etter skolen, så jeg tok med de andre hundene på en runde nummer to for å finne bokser. Jeg hadde nemlig fått et lite tips om hva som var feil ved en "?" koordinat. Da var det så fristende å bare sjekke om jeg klarte det denne gangen. Det er ganske greit å finne noe man har leita mye lengre enn en burde etter. 


Mounty henter snøballer når en kaster dem i lufta. Ikke så enkelt å både kaste snøballer og ta bilde når han er i lufta. Spørs om det blir optimalt ved neste snøfall, eller jeg får hjelp før snøen smelter i vår.


Men om jeg kastet snøballen så han ikke rakk fram i tide, da ser han nesten ut som en leiken kattunge.


Ronja er rimelig på hugget nå jeg kaster, så hun må få noen hun også.


Hun lærte fort å holde seg unna Mounty, for han var så fokusert på snøballen at han ikke så hvor han landet. Ronja vil jo ikke landes på.


Men hun er ikke langt unna!


Snart er det helg igjen!


2 kommentarer:

  1. Jag älskar också att fånga snöbollar. Husse lyckas inte alltid ta bilder i rätt ögonblick fast matte kastar. Det måste ju vara jättesvårt att klara det på egen hand. Hoppas du hittade de där koordinaterna... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tenker du er veldig flink til å fange dem! Det var bare en boks vi ikke fant i dag, tipper den er borte jeg ;)

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...