torsdag 17. mars 2016

Vegetarprosjekt


Det er ikke så ille å stå opp ved seks tiden når det er såpass lyst når klokka ringer. Bare en dag til på jobb nå så, er det endelig påskeferie. Det er iallefall en ting som blir skikkelig bra! Klokkeflytting er rett rundt hjørnet også, så da blir det lysere kvelder og lengre tid å cache på. 


Like sikkert som påsken er påskekrimmen på melkekartongen. Jeg likte den bedre tidligere når det var en historie isteden for tegneserie. I år tror jeg at jeg har funnet løsningen, men det kan jo være en twist.


Vegetarprosjektet går nå sin skeive gang. Tror nok Patran ble litt overrasket over smaken av linser og kikerter, samt  endel andre ting som ikke er helt dagligkost her i huset i allefall. Dagens paisak var slett ingen vinner, men morgendagens rett har jeg stor tro på. Blir mer spennende på søndagens rett som Leif også må bli en del av... han har jo tross alt påskeferie fra skolegangen i Danmark.


I går var jeg og Lady på Eggemoen og kikket litt. Det ble en cache, men den jeg egentlig skulle finne fant jeg ikke. Det er alltid så masse folk der den befinner seg, om porten er åpen eller igjen.


Da jeg var helt gressenke i går kveld møtte jeg Hilde på Helgelandsmoen for å ta de to refleksløypene på Røyse. De var virkelig flotte løyper, det var ikke veldig mye refleks som var brukt, men den smale stripen syntes lang vei. Det ga inspirasjon til å lage en annen variant enn ordinære cacher. Nå er det snart bart, så da er det på tide med noen flere utlegg.


På mandag blir det en ny runde rundt Hellerudsletta for å finne dette "brevet" som er gjemt der, så blir Merethe med hjem igjen. Med det været som er meldt så bør jeg vel vaske litt i morgen eller på lørdag, så holder det resten av påsken. Da kan husarbeid være husarbeid, så blir påske påske!

4 kommentarer:

  1. Att leta efter en cache och hitta en annan kan väl vara lika bra det. Hoppas att det vegetariska blir gott. Det kanske tar ett tag att vänja sig... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Rart med når en er vant til kjøtt og fisk, da er det liksom noe som mangler på slike vegetarretter. Selv om selve smaken er god.

      Slett
  2. Påskeferie redan, låter skönt Här jobbar vi som vanligt nästa vecka också, ledig fredag - måndag då bara. Ha en skön ledighet!
    Helena.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...