lørdag 28. mai 2016

Årets første plenklipp


Fri dag og ingen planer, oppholdsvær og lang plen. Da er det bare å finne fram plenklipperen og få stusset litt på den. Jammen ble det mye tømminger av posen, har intrykket av at det blir mye tømming første gangen en slår graset på våren. Ikke mange dagene til nå, så er det sommer.

* *

Da jeg slo plenen fikk jeg se at kameradelen på fuglehuset sto litt ut, så det ble en gloppe der. Jeg fant en kost og dyttet det på plass igjen. Da jeg var ferdig ute, koblet jeg til kamera for å sjekke om det hadde skjedd noe inne i kassa. Men det virket ikke som det hadde vært noen uvedkommende inne der. Da blåmeismor våknet så kunne jeg jammen telle hele 10 egg som hun ruget på.


På fuglebrettet er det stort sett grønnsisik som dominerer om dagen, det blir bare flere og flere av dem.


En runde oppe i havna ble det på Ronja og Malin. De må få en liten tusletur så de får løpt litt de også. Sjekket langtidsvarslet og da skal det bli knallvarmt igjen til helga. Det er ikke den temperaturen jeg vil ha når det er utstilling. Ikke bare en dag, men dobbeltutstilling! Blir nok en varm helg på meg da, så jeg får ha litt langturer fram til det blir så varmt, ellers får vi bruke elva flittig så hundene får litt energiutløp i det minste.


Fiol


Når Malin skulle inn i bilen i går så måtte hun ha hjelp. Begynner å bli høyt å hoppe inn for en gammel dame. I morgen skal det bøtte ned med regn, så det er ikke sikkert det blir noe caching på vei hjem fra Gardermoen. Vi får se...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...