søndag 26. juni 2016

Øsende pøsende regn


Etter en tvangsdag hjemme i går fordi Leif skiftet bremser på bilen min, så var det på tide med en luftetur i dag. Til tross for til tider øsende regnvær, så hadde jeg irriterende mange grønne bokser på kartet. Litt strukturert kanskje, så var det bare å starte fra en kant og gjøre dem til fine smilefjes.


Malin, Tessy og Lady

Først ble det litt "hverdagstrim", siden det var opphold og jeg hadde med tre hunder så gikk vi et stykke nedover gamle veien som nå har blitt gangvei. Trivelig var det blitt langs elva nedover, Mounty, Ronja og Malin fikk gjort fra seg for jeg visste ikke helt hvor mye gåing det ble på dem i dag. Endel av boksene visste jeg lå helt i veikanten, så da var det ikke noe vits i å dra dem ut av bilen for å gå tre meter.


Etterpå gikk turen til Ask og en innfallsport til Holleia. Hadde misstanke om plassering når jeg nærmet meg huset hvor bomkassa var plassert. Det viste seg å stemme. Denne hadde jeg egentlig tenkt å ta når jeg skulle ta de andre boksene som ligger langs denne veien innover, men med regnvær og ikke bare litt ruskevær så ble det ikke så trivelig. Nei best å vente med de til været er litt bedre, særlig i og med at jeg hadde tenkt å ta trailen "Barndommens skolevei" som Karin hadde publisert for noen dager siden.


Jeg plukket en etter en for til slutt å ende i en bonus cache jeg ikke fant. Om jeg har notert feil tall, eller stokket dem om er noe uvisst. Hintet stemte imidlertid der jeg endte opp, så kanskje jeg rett og slett ikke så godt nok etter.


I morgen skal Leif på jobb, så det blir noen penger inn og ikke bare ut. Da skal jeg og jentene finne på noe noen dager. Mandagen er min, da blir det fjelltur i Vidalen, tirsdag er det Merethe sin dag. Da hørtes det nesten ut som det ble tur til Langedrag. Da kan vi jo cache hjem igjen. På onsdag er det Patran sin dag, da er programmet noe uvisst ennå. Men hun finner sikkert på noe lurt. På torsdag er det Urbane Totninger, så det blir en aktiv avslutning på ferien.


Ha en flott søndagskveld!

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga sommarbilder! Lycka till med cacherna... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...