fredag 17. juni 2016

Sommerferie


Så var siste arbeidsdag over og første punkt på programmet er jammen meg vekkeklokke! Merethe skal jobbe i morgen skal jeg ha noe bil så må jeg kjøre henne på jobb, så jeg får kjørt Patran med tre venninner til 1000fryd. Jeg gidder ikke dra hjem igjen for så å dra tilbake for å hente dem når det stenger. Da er vel løsningen å finne på noe i mellomtiden. Geocaching blir det nok, men blir det Oslo eller retning Sverige? Moss eller Svartskog? Jeg får laste opp med trolig nødvendige saker for litt av hvert, så får jeg se hva det blir til. Ikke sikkert det er så enkelt å finne parkering i Oslo en lørdag formiddag kanskje? Hundene får bli hjemme om jeg skulle dra til Sverige.


Det er planlagt noen cacheturer på fjellet i ferien, så hundene får nok av lange turer før ferien er omme. Blir godt for Mounty å komme unna Tessys løpetid tenker jeg. Får velge en halvlang tur for Lady, så hun ikke får tilbake haltingen sin på frambeinet sitt. Når en ikke vet hva som grunnen var, så kan det være ett eller annet som er i klem og gjør vondt over tid.


Havna og elva er kjekke å ha, da får de brukt mye energi iløpet av forholdsvis kort tid. Til tross for litt regn i dag, så har jeg et håp om knallvær i hele ferien. Etter to netter i ny seng så må jeg si at jeg er veldig godt fornøyd med det kjøpet. Sovet veldig godt, bare synd at det skal bli ødelagt med vekkeklokke. Men på søndag! Da skal jeg sove uten å bli vekket! For på mandag og tirsdag er det skole for Patran.


Så iløpet av ferien har jeg planer om å nærme meg 500 smilefjes på kartet, minst like mange fjellbilder i kamera og mange gode minner. Spørs om jeg får lurt med meg jentene på et par av turene så de ikke bare får slaraffenferie. De har snakket om både Langedrag og Bjørneparken i år også, så får vi se om det blir en liten overnattingstur den siste uka jeg har ferie i juli.


Ikke ofte jeg hverken ser eller hører på musikk, men når Bruce Springsteen har konsert på tv'n så blar jeg ikke akkurat videre. To fredager på rad har det vært på Nrk, det er heller ikke en kanal jeg vanligvis dumper innom. Det er bare så synd at det er så sjelden han spiller den absolutt fineste sangen sin. Jersey Girl.  Da må man en tur på youtube isteden. Stort sett så foretrekker jeg fred,ro og stillhet isteden.


Rimelig sikker på at jeg fikk et par bilder av gjøk, men er ikke helt sikker.

3 kommentarer:

  1. Så skönt med ledigt ett tag. Det blir nog skönt att få stänga av väckarklockan och sova lite extra länge i den nya sängen. Det behövs nog efter allt cachande... Kramis!

    SvarSlett
  2. Morgendagens ventetid blir sikkert trivelig! Du finner vel noen skatter her og der :-)
    Vi må få til en fjelltur sammen! Skal bare jobbe en dag til, jeg...
    Vi snakkes!
    GOD FERIE!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...