onsdag 27. juli 2016

Dronninga på tur


Å være liten og tro at en er kjempestor! Alltid parat til å være med å engasjere seg, uansett tema. Kunne vært en fordel Ronja om du hadde hatt evnen til å tilpasse deg situasjonen til tider, ikke bare buse på å gi alt alltid.


Men det er vel sånn å ha liten hund, de har stort sett et kjempestort ego. Men de er trivelige da, de gir alt. Uansett. De skjønner ofte litt for seint at dette her var litt dumt, men å gi seg. Nei det valget finnes ikke.


Det ble en runde oppe i havna på hundene i dag, for jeg skulle vaske litt golv til Leif kommer hjem i natt en gang, I ettermiddag var det spådd regn gitt, og det skuffet ikke! Jeg rakk å tørke mesteparten av klærne på snora før det bøttet ned. I dag tidlig var det mer vann i bilen, så det var bare å fortsette med støvsugingen. Merethe skulle jobbe i ettermiddag, så vi får se hvor mye som er kommet inn mens hun var på jobb. Det regnet sikkert litt i Hole også. 


Vi har fått nye naboer litt lenger inn i veien. Nye og nye, det er datteren som har tatt over siden moren har flyttet. Hun var ute på trilletur for å hente posten. Lady fikk hilse på både Melvin som er en besenji på 8 år og babyen Edgar på 3 måneder. Trivelig med naboer som stopper for å skravle. 


Blåbærspising på høyt nivå bare vi nærmer oss ei tue. Antioksidanter er bra for både to og firbeinte.

2 kommentarer:

  1. Sån bra semester du har ,blåbär är gott

    SvarSlett
  2. Ja, är man drottning så är man - även om man har korta ben... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...