søndag 7. august 2016

Gressenke dag åtte


Når man er ute å reker på kveldene så blir det noen solnedganger en får med seg, til tross for at det kommer noen regnskurer. Det er ikke alle kvelder jeg har vært så heldig å få solnedgang, noen ganger er det bare skyer og regn. Så da er det bestå knipse ivei når en ser sola forsvinne bak åsryggen eller ned i vannet.


I går bøttet det ned nærmere 50 mm  iløpet av døgnet, så da det var litt opphold på kvelden tok jeg og Ronja oss en tur til Hønefoss. Det var en multicache i Søndre park som jeg ikke har tatt. Jeg har gjemt den til i går så jeg skulle få en boks den dagen også. Siden jeg ikke var noe særlig effektiv på cachefronten i juli, så tenkte jeg å iallefall prøve å ta en boks om dagen eller flere i august. Så langt har jeg klart det.


I går ble det skikkelig multitasking. Jeg plukket multiboks i hørbar avstand til Jailhouse Rock, og jeg skal ikke ha billetter i år for å si det sånn. Jeg tok koordinater til egen multi jeg har tenkt på lenge. Jeg har bare ikke fått somlet meg til å ta ut koordinatene. Den ble litt mer omfattende enn jeg hadde tenkt, samt at jeg fikk ideen til en ny "?". Blir litt i det kreative hjørnet i slikt regnvær. Jeg leter fortsatt etter lokasjon til den siste eventyrcachen. Den som eventyrserien egentlig startet med... men bedre seint enn aldri da.


Nyt søndagskvelden...

1 kommentar:

  1. Det var ett väldigt cachande. Hoppas att Elvismusiken hjälpte... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...