fredag 19. august 2016

Poppkornmaskin


Nå virker det som om bredbåndet er ferdig reparert, for de siste gangene jeg har prøvd så har jeg faktisk hatt nett hele tiden jeg har vært på logget på data'n.


Men dagene har gått litt i ett i det siste, for som alltid så er det noen planer på gang. Denne gangen er det geocaching som er i skuddet. I går var vi fire stykker som samlet oss på kafeen på Sokna for å planlegge en liten samling av andre geocachere. Det var riktig så trivelig samling og vi fikk planlagt det meste og fordelt oppgavene. 


Ikke minst fikk vi fast satt dato og tidspunkt, flott sted for arrangementet ble det også. Må bare vente på endelig bekreftelse neste uke før vi får annonsert eventet. Men spennende blir det å se hvor mange som dukker opp.


Sikkert mye å lære både på under og etter et slikt arrangement.


Jeg kjøpte poppkornmaskin i bursdagsgave til Leif i sommer, og heldige meg så tok han den ikke med seg til Danmark når han dro tilbake. 


Neida, det blir ikke poppkorn hver kveld... bare når jeg har lyst...



I dag har jeg ikke gjort stort annet enn ingenting. Plukket opp Merethe i Hønefoss etter at jeg hadde kjørt mamma og pappa i bursdag. Da var jeg og Patran på en liten runde i byen for å titte på biler. Jeg må jo snart ha ny bil, men problemet er at de  jeg har lyst på er så dyre. Audi Q7 er jo litt lekker. En sånn i sort metalikk og sota ruter... hadde ikke sagt nei takk til den. Leif mente at det kom nok ikke til å bli i år. Hmm kip mann jeg har giftet meg med da...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...